Nieuwe simulatiegame Virtual Villagers 2: The Lost Children

Liefhebbers van simulatiegames vinden in de App Store nu Virtual Villagers 2: The Lost Children. In deze game moet je zorgen dat een dorpje draaiend wordt gehouden: je moet dorpsbewoners een aantal activiteiten laten uitvoeren, zoals het verzamelen van voedsel, het bouwen van onderdak en dingen te onderzoeken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

virtual villagersLiefhebbers van simulatiegames vinden in de App Store nu Virtual Villagers 2: The Lost Children. In deze game moet je zorgen dat een dorpje draaiend wordt gehouden: je moet dorpsbewoners een aantal activiteiten laten uitvoeren, zoals het verzamelen van voedsel, het bouwen van onderdak en het plegen van onderzoek. Dat onderzoek is nodig om nieuwe uitvindingen te doen, zodat de samenleving zich verder ontwikkelt. Virtual Villagers was eigenlijk een game van Vivendi, maar deze game wordt uitgebracht door een andere ontwikkelaar: LDW Software. Het eerste deel van de game (Virtual Villagers – A New Home) is ook nog steeds in de App Store verkrijgbaar voor dezelfde prijs: €1,59.


Met deze game hou je zelf ook je handen vol, want de dorpsbewoners gaan gewoon door terwijl je de game afsluit. Je bent dus verplicht om regelmatig even te kijken hoe het de dorpssamenleving vergaat. Als je via onderstaande video nog onvoldoende beeld krijgt hoe de game wordt gespeeld, dan kun je bij de ontwikkelaar ook een demoversie downloaden, geschikt voor Mac en PC.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Installeren: Virtual Villagers 2: The Lost Children (€1,59)
Via: Touch Arcade

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 23:01
Categorie
Games

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.