Dance Dance Revolution S gelanceerd, Tap Tap Revenge 2 kan toestroom niet aan

Dance Dance Revolution S is vanaf nu verkrijgbaar in de Amerikaanse App Store. Tap Tap Revenge 2 zit intussen met netwerkproblemen, door een te grote toestroom van gamers.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

dance dance revolutionHelaas is ‘ie op dit moment alleen in de Amerikaanse App Store te vinden: Dance Dance Revolution S, de applicatie waarmee je op het ritme van de muziek moet meetappen. Een dansmat is niet nodig, wel een paar snelle vingers. Op het scherm staan vier ritmepijlen die je op het juiste moment moet aantikken. Hoe nauwkeuriger dat lukt, hoe meer punten je verdient. Ook kun je combo’s maken, die extra punten opleveren. Bij de lancering van Dance Dance Revolution S krijg je 10 muzieknummers meegeleverd. Daarnaast zijn er 16 extra nummers die je tijdens het spelen kunt unlocken.

De moeilijkheidsgraad is per nummer instelbaar. Naast het tappen met vingers is er ook een Shake Mode, waarbij je je iPhone moet schudden.

Click here to display content from blip.tv

Jammer natuurlijk dat de game alleen in de Amerikaanse App Store verkrijgbaar is en ook nog eens geld kost – terwijl Tap Tap Revolution Revenge 2 van Tapulous helemaal gratis is. In korte tijd stond de applicatie op nummer 1 in de lijst van gratis apps, zowel in Nederland als in de VS. Het succes is zo groot, dat Tapulous nu een waarschuwing heeft moeten plaatsen: er zijn zoveel gebruikers dat ze met netwerkproblemen zitten. Muziekdownloads en online spelen kunnen daardoor vertraging oplopen en de applicatie kan zelfs crashen. Er wordt gewerkt aan een oplossing. Bij Tap Tap Revenge 2 krijg je veel meer tracks: 150 stuks.

Er zijn intussen ook al ontwikkelaars die van de naamsbekendheid proberen mee te profiteren: wat te denken van Dance Drum Revolution (Europe Style!) of Punch Punch Revolution (een game)?

Installeren: Dance Dance Revolution S ($6,99), (Lite-versie, gratis) en Tap Tap Revenge 2 (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 23:06
Categorieën
Games, Muziek

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.