Rock Your iPhone, tweede App Store-alternatief gaat live (jailbreak)

Rock Your Phone is de tweede alternatieve softwarewinkel voor de iPhone. Na Cydia Store is nu ook Rock Your Phone live gegaan, maar met een beperkt aanbod.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

rock your phoneRock Your iPhone is de tweede onafhankelijke aanbieder van betaalde iPhone-applicaties, die nog geen week na de lancering van de Cydia Store van start gaat. Om Rock Your iPhone te gebruiken heb je een iPhone met jailbreak nodig. In de winkel vind je bekende applicaties zoals IntelliScreen, IntelliDial en Elert. Om te beginnen moet je een installer downloaden voor je desktop (Mac en Windows). Dit zorgt ervoor dat de iPhone-applicatie op je telefoon geïnstalleerd kan worden. Dat neemt een paar minuten in beslag zodat je gerust een kop koffie kunt zetten.


Op de iPhone vind je vervolgens een applicatie die als twee druppels water op de App Store lijkt. De interface is hetzelfde en de bediening ook. Op dit moment is het aanbod nog erg beperkt: 5 applicaties. Alle applicaties zijn 10 dagen te testen.

Onderin beeld vind je de bekende onderdelen What’s Hot, What’s New, categorieën, zoeken en beheren.

Meer info: Rock Your Phone

rock your iphone desktop

Heb je meer instructies nodig: bij HackThatPhone staat een tutorial.

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.