Alweer een autogame: Seat Ibiza Cupra Race

Seat heeft nu haar eigen racegame: de Seat Ibiza Cupra Race, waarbij je in een Seat over een parcours in Ibiza kunt racen tegen vijf andere coureurs.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

seat ibiza cupra race
Een nieuwe dag, een nieuwe game van een autofabrikant. Gisteren schreven we op iPhoneclub nog over de games van BMW en Mercedes-Benz, nu is er alweer een nieuwe game waarbij je deze keer wél echt gaat racen. In de Seat Ibiza Cupra Race kun je de nieuwe Seat-modellen aan een wilde testrit onderwerpen.


Na het bekijken van een 30 seconden durend filmpje waarin twee Seat’s door een parkeergarage scheuren kun je zelf aan de slag gaan. Je kunt de kleur van de auto en de bestickering zelf kiezen, waarna je op Ibiza gaat rondcrossen in drie spelvarianten: Test Drive, Time Attack en Race Mode. In de Race Mode ga je de strijd aan tegen vijf ervaren coureurs. Rechtsonder heb je een gaspedaal, linksonder de rem. Je kunt wisselen tussen camerastandpunt (vanuit de auto zelf of schuin achter de auto), maar pauzeren kan niet en er is ook maar één parcours. Leuker dan de game van BMW, maar niet zo gevarieerd als die van Volkswagen. Seat, trouwens ook onderdeel van de Volkswagen Group, belooft dat er in toekomstige updates nog meer Seat-modellen komen.

Installeren: Seat Ibiza Cupra Race (gratis)
Via: iPhone-ticker

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 23:05
Categorieën
Games, Sport

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.