MacHeist-aanbieding: iSale en PhoneView (Mac)

MacHeist heeft op dit moment een actie, waarbij je 12 shareware-applicaties voor de Mac voor een vriendenprijsje kunt kopen. iSale en PhoneView zijn voor iPhone-bezitters relevant.

macheist iphoneMacHeist heeft op dit moment een actie, waarbij je 12 shareware-applicaties voor de Mac voor een vriendenprijsje kunt kopen. Opgeteld zijn ze rond $600 waard, maar als je alles tegelijk aanschaft loop je voor $39 de virtuele winkel uit. Je hebt nog even de tijd om van deze aanbieding te profiteren want het loopt nog meer dan een week. Twee applicaties in het aanbod zijn ook handig voor iPhone-bezitters: PhoneView en iSale.


iSale is een applicatie die normaal $40 kost. Het is bedoeld voor eBay-gebruikers die op een makkelijke manier hun verkochte artikelen en nog lopende veilingen op de desktop willen beheren. Met de gratis iPhone-applicatie kun je op zolder aan de slag gaan: je kunt informatie verzamelen over de spullen die je wilt verkopen en deze informatie doorgeven aan de desktop, waar je een nieuwe veiling aanmaakt. In de iPhone-applicatie zijn 222 templates voor je veiling beschikbaar en er zit ook een Research Assistant in om te zorgen dat je zelf geen foto’s of omschrijvingen hoeft te bedenken.

De tweede applicatie is iets nuttiger: PhoneView. Deze $20 kostende applicatie geeft via USB toegang tot je iPhone, zodat je de SMS- en belhistorie kunt bekijken, contacten, foto’s en muziek kunt exporteren en toegang krijgt tot de gebruikerspartitie van het iPhone-geheugen.

Meer info: MacHeist
Via: iPhone-ticker

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 maart 2009 om 21:30
Categorie
Diensten

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.