Smartvue voor iPhone: beveiligingscamera’s in de gaten houden

Als je geld genoeg hebt kun je iRa Direct kopen, een iPhone-applicatie waarmee je voor €399 je woonhuis, parkeergarage of winkel in de gaten kunt houden. En dat is dan nog maar de basisuitvoering, want iRa Pro is nog een paar honderd euro duurder. Smartvue heeft nu een applicatie uitgebracht waarmee je ook je beveiligingscamera’s […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

smartvueAls je geld genoeg hebt kun je iRa Direct kopen, een iPhone-applicatie waarmee je voor €399 je woonhuis, parkeergarage of winkel in de gaten kunt houden. En dat is dan nog maar de basisuitvoering, want iRa Pro is nog een paar honderd euro duurder. Smartvue heeft nu een applicatie uitgebracht waarmee je ook je beveiligingscamera’s in de gaten kunt houden, voor een veel lager bedrag: €0,79. Je kunt met deze oplossing een onbeperkt aantal camera’s checken en het is geschikt voor vrijwel elke netwerkcamera. Het werkt via 3G/GPRS/EDGE en via het Wi-Fi-netwerk, je kunt zoomen, pannen en tilten via het multitouchscherm.


Om te kunnen gebruiken moet je beschikken over IP-camera’s die JPEG ondersteunen. Dat geldt voor de meeste hedendaagse modellen (maar niet voor je webcam, want dat is geen IP-camera). Toevoegen van nieuwe camera’s gaat via een 1-klik interface.

Installeren: Smartvue (€0,79)
Via: PR Newswire

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 18:22
Categorie
Diensten

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.