EA brengt gratis versie Lemonade Tycoon uit

Electronic Arts heeft voor het eerst een gratis spelletje in de App Store gezet, voorzien van reclame. Het gaat om de volledige versie van Lemonade Tycoon, een game die al op diverse platformen beschikbaar is gesteld.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

lemonade tycoonElectronic Arts heeft voor het eerst een gratis spelletje in de App Store gezet, voorzien van reclame. Het gaat om de volledige versie van Lemonade Tycoon, een game die al op diverse platformen beschikbaar is gesteld. Het idee is dat je door de verkoop van limonade zoveel mogelijk geld verdient. Door de juiste beslissingen te nemen en je handelsgeest op de game los te laten moet het lukken om zoveel mogelijk punten te verzamelen. Je kunt ook met verschillende benaderingen experimenteren, om te zien waar de klanten gevoelig voor zijn. Wil je meerdere tactieken uitproberen, dan kan dat ook: je kunt maximaal 6 games gelijktijdig opslaan.


Klimaat, locatie, ingrediënten, alles kun je zelf kiezen. De game is gratis, maar bevat wel boodschappen van sponsors. Er zijn twee spelvarianten: ‘Career Mode’ en een ’30 Day Challenge’.

Installeren: Lemonade Tycoon (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 23:37
Categorie
Games

Reacties: 38 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.