iPhone-belstatus voor Vodafone in ontwikkeling

Benji Vos heeft een belstatus-applicatie voor de iPhone voor Vodafone-abonnementen gemaakt. In een filmpje is te zien hoe het werkt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

vodafone belstatusT-Mobile-abonnees kunnen al een tijdlang via de iPhone hun beltegoed opvragen via een commerciële applicatie of via een gratis webapplicatie. Gebruik je je iPhone in combinatie met een Vodafone-abonnement, dan heb je er niets aan. Benji Vos heeft nu een applicatie gemaakt waarmee Vodafone-klanten hun beltegoed op de iPhone kunnen opvragen. Hij deed dit, omdat hij een paar vrienden heeft die een Vodafone-abonnement hebben en omdat hij het programmeren voor de iPhone wilde leren. De applicatie is inmiddels helemaal af, maar het wachten is nog op de uitkomst van de onderhandelingen met Vodafone.

Mocht dat op niets uitdraaien, dan zal Benji zijn applicatie tegen een kleine vergoeding in de App Store aanbieden. De applicatie toont het resterende beltegoed in cijfers en in de vorm van een voortgangsbalkje. De overige kosten zijn ook te zien.


Voor de BloX Zorgeloos Internet en BloX Voordeel SMS/MMS is een aparte knop aanwezig om de informatie te raadplegen. Bovenin het scherm is te zien welk abonnement je hebt afgesloten, bijvoorbeeld Super Sim €50,00. De applicatie bestaat verder nog uit een instellingenscherm waar je je mobiele nummer en wachtwoord invult. De applicatie heet kortweg Beltegoed en is alleen geschikt voor Vodafone-abonnees.

Een preview van de applicatie is hieronder te zien:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 november 2009 om 1:20
Categorie
Diensten

Reacties: 36 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.