Eminem en Depeche Mode aan de slag met iPhone-applicatie

Twee artiesten brengen een iPhone-applicatie uit: Depeche Mode heeft een applicatie waarmee je de muziek van het nieuwe album kunt mixen, Eminem brengt een game uit waarmee hij zombies te lijf gaat.

eminemEminem gaat een game uitbrengen met zichzelf in de hoofdrol en de Britse band Depeche Mode heeft een muziekapplicatie uitgebracht waarmee je je eigen mix van ‘Sounds of the Universe’ kunt maken.


Marshall Mathers, beter bekend als Eminem, laat op Twitter nog regelmatig van zich horen. De rapper uit Detroit is bezig met een video voor ‘3 A.M’ en speelt de hoofdrol in een nieuwe game met de naam Relapse. Een eerste screenshot is inmiddels beschikbaar: daarin zien we hoe Eminem in een verouderde hotellobby naar een zombie toeloopt. Achter hem komt een tweede zombie aangelopen. Volgens informatie op de website van Eminem komt de game op 19 mei beschikbaar, tegelijk met het gelijknamige album Relapse, waarmee Eminem een comeback hoopt te maken.

depeche modeDe band Depeche Mode heeft een iPhone-applicatie uitgebracht om het album ‘Sounds of the Universe’ te promoten. Met de applicatie kun je met 8 audioloopsets je eigen ‘Sounds of the Universe’-tape maken door op de gekleurde strepen te klikken. De applicatie bevat compleet nieuwe audioloops van producent Ben Hillier en bandlid Martin Gore. Vanuit de applicatie kun je ook tourdata, een biografie van de band en foto’s opvragen. Ook zit er een linkje in naar de officiële website en de mogelijkheid (natuurlijk) om het album via iTunes te kopen.

Downloaden: Depeche Mode Sounds of the Universe (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
6 mei 2009 om 11:32
Categorie
Diensten

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.