Spotify iOS-app krijgt nieuwe zoekfunctie na update

De Spotify iOS-app heeft een update gekregen, die een gloednieuwe zoekpagina introduceert.

Spotify nieuwe zoekenDe iOS-app van Spotify ondersteunt na een update een “nieuwe manier om naar muziek te zoeken”. Deze nieuwe optie wordt geleidelijk uitgerold en lijkt in sommige gevallen pas na een harde reset van de app na de update zichtbaar. De gebruikelijke zoekpagina is vervangen voor de optie ‘Zoeken en bladeren’. Je krijgt hierbij grote met foto’s gevulde knoppen, die je makkelijk naar bepaalde genrenummers of hits laten navigeren. Verdere grote vernieuwingen zijn er niet in de app-update te vinden, maar je kunt Spotify op iOS voortaan wel in het Turks, Braziliaans, Portugees, Maleis, Grieks en Thai gebruiken.


De nieuwe zoekfunctie in Spotify combineert eigenlijk de eerdere zoekoptie en aspecten van de ontdekfuncties in Spotify. Je kunt met de zoekbalk naar een specifieke artiest navigeren, maar de knoppen bieden ook een manier om wat rustiger door de muziek te browsen.

Vanmorgen presenteerde Spotify ook al Spotify Connect, een nieuwe knop in de Spotify-app waarmee je speciale ondersteunde luidsprekers bedient. De speakers hiervoor zullen in de komende maanden op de markt verschijnen en worden onder andere door Philips, Pioneer, Revo, Teufel en Yamaha geproduceerd.

Downloaden: Spotify (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Spotify zoekfunctie 2Spotify zoeken en bladeren screenshot

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 september 2013 om 17:45
Onderwerp
Categorie
Muziek

Spotify

Spotify is 's werelds grootste muziekstreamingdienst. Met Spotify kun je gratis of tegen betaling muziek streamen vanaf je iPhone of iPad. De gratis versie heeft reclame en laat je niet on-demand elk nummer afspelen, terwijl je met de betaalde Spotify Premium onbeperkt muziek naar keuze kunt luisteren. Er zijn op maat gemaakte afspeellijsten, je kunt gebruikmaken van Spotify Connect of AirPlay en nog veel meer. Behalve muziek vind je op Spotify ook veel populaire podcasts, zowel Nederlandse als vanuit het buitenland.

Spotify

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.