Eminem slaat zombies neer in nieuwe iPhone-game Relapse

Eminem heeft zijn eerste iPhone-applicatie gelanceerd. Het is een zombiegame geworden, met een achterliggende boodschap van tolerantie en wilskracht. Maar het moet ook Relapse, het nieuwe album, doen verkopen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

relapseEminem heeft zijn eerste iPhone-applicatie gelanceerd. De Amerikaanse rapper zag echter niets in een applicatie waarmee je liedjes van het nieuwe album Relapse kunt afspelen en met de artiest kunt chatten. In plaats daarvan is het een zombiegame geworden, waarin Eminem de held speelt. De game is ontwikkeld door Shady Games en kost €2,39. Eminem gaat op pad om een leger zombies uit de weg te ruimen. In de praktijk komt het erop neer dan Eminem zombies neerslaat met zijn blote vuisten. Toch zit er ook nog een boodschap achter, van wilskrancht en tolerantie.


In de games zit een minigame waarbij je een zombie-opa de trap op moet helpen. Helaas zijn er nog geen gameplay-video’s gesignaleerd. Onderstaande trailer lijkt namelijk van geen meter op de uiteindelijke game. De game heeft dezelfde naam gekregen als het nieuwe album van Eminem: Relapse.

Downloaden: Relapse (€2,39)

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 18:21
Categorie
Games

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.