Push notificaties nu voor iedereen: met Tap Tap Revenge

Tapulous heeft Tap Tap Revenge 2 alvast voorzien van push notifications. Je krijgt een badge op het icoon te zien en een pop-up als vrienden je willen uitdagen voor een spelletje Tap Tap Revenge.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

tap tap revengeiPhone OS 3.0 komt over twee dagen beschikbaar, maar er zijn al mensen die ermee werken. Eén functie is voor veel mensen nog niet te testen: de push notifications. Apple had daarvoor tot nu toe twee exclusieve testapplicaties uitgebracht, die alleen te installeren waren als je een speciale promocode voor ontwikkelaars gebruikte: AP News en AIM Beta. Toch is er voor de ‘gewone man’ nu ook de mogelijkheid om push notificaties te testen. Tapulous heeft namelijk een update van Tap Tap Revenge 2 uitgebracht waarmee je nu al pushberichten kunt ontvangen. Het werkt zowel op 3G als via Wi-Fi.


Het Tap Tap-icoontje krijgt een nummerbadge om het aantal ongelezen feeditems aan te geven. Als een vriend je wil uitdagen voor een spelletje Tap Tap Revenge, dan verschijnt er een pop-up in beeld, zoals je van binnenkomende sms-berichten kent.

Downloaden: Tap Tap Revenge 2 (gratis)

Click here to display content from www.viddler.com

Via Mr. Blurrycam kwam nog de volgende video binnen:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Via: Engadget
Tipgever: Doebadie

Reacties: 26 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.