Incoming for Skype: gebruik Skype op de iPhone via 3G en EDGE

Incoming is een nieuwe applicatie waarmee je Skype op het 3G-netwerk en EDGE kunt gebruiken. Al je uitgaande gesprekken worden daarbij omgezet in een binnenkomend gesprek, dankzij een desktopapplicatie.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

incomingIncoming is een nieuwe applicatie waarmee je Skype op het 3G-netwerk en EDGE kunt gebruiken. Al je uitgaande gesprekken worden daarbij omgezet in een binnenkomend gesprek, dankzij een desktopapplicatie. De desktopapplicatie is geschikt voor Windows en Mac. Door Incoming heeft nog iets extra’s, namelijk een fotoscherm waarmee je je vrienden supersnel kunt bellen. Ook zijn er conferentiegesprekken mogelijk, met maximaal 9 deelnemers. Internationaal bellen kan ook en je kunt zelfs bellen via de iPod touch. De applicatie zorgt dan dat het inkomende gesprek naar de dichtstbijzijnde telefoon wordt doorgeschakeld.


De applicatie is al in de App Store te vinden voor €3,99. Grafisch ziet Incoming er niet mooi uit, maar het gaat om de functionaliteit. De applicatie is gemaakt door Terry Demco. Om de applicatie te kunnen gebruiken moet je op de desktop een applicatie installeren, beschikbaar voor Mac (.dmg) en Windows (.exe). De computer moet een internetverbinding hebben en minimaal op Mac OS X 10.5 of Vista draaien. Ook heb je Skype 2.8 (Mac) of Skype 4.0 (Windows) op de computer nodig en een SkypeOut-account met tegoed.

T-Mobile heeft geen bezwaar tegen VoIP via je dataverbinding, dus je overtreedt geen regels.

Meer info: Terry Demco
Downloaden: Incoming! for Skype (€3,99)

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.