iCulture Awards

iCulture Awards 2013: de winnaars zijn bekend!

De iCulture Awards 2013 zijn bekend! Kijk snel wat de beste en populairste iOS-apps van 2013 waren volgens de lezers en redactie van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iculture-award-appvanhetjaarWat zijn de beste en meest populaire iOS-apps die in 2013 zijn verschenen? Het antwoord daarop is te vinden in de uitslag van de iCulture Awards 2013. Op de pagina iCulture Awards 2013 vind je voor elke categorie de drie beste apps en de winnaar van de publieksprijs. Kijk snel wie die winnaars in de categorieën Nieuws, Sociaal, Weer, Reizen, Todo, Agenda, Mail, Productiviteit en Nieuws waren. We hebben ook prijzen voor de beste iPhone- en iPad-games van 2013 en de beste Nederlandse en Belgische apps.


Naast de gebruikelijke prijzen van de redactie organiseerden we dit jaar voor het eerst een verkiezing voor de publieksprijzen. Dat hebben we geweten: er kwamen honderden nominaties voor apps binnen en vervolgens deden er duizenden mensen mee aan de stemming. Wat opvalt bij de publieksprijzen is dat jullie grote voorkeur hebben voor bekende apps die al jarenlang meegaan, zoals WhatsApp, Buienradar en Google Maps. Maar er zaten toch ook wel wat verrassingen tussen.

Kijk snel verder: iCulture Awards 2013

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.