Telefoongids en Gouden Gids lanceren iPhone-applicatie Zoek & Vind

De Telefoongids en de Gouden Gids brengen een eigen iPhone-applicatie uit onder de naam Zoek en Vind. Hiermee kun je zowel bedrijven als particulieren zoeken. De applicatie is gratis in de App Store te vinden.

telefoongidsEerder was er al een applicatie met de naam Telefoonboek. Die moest op verzoek van de enige echte Telefoongids uit de App Store worden gehaald. Maar wat hebben we ervoor teruggekregen? De applicatie Zoek & Vind, een officiële applicatie van De Telefoongids & Gouden Gids. Met deze applicatie kun je telefoonnummers van restaurants, makelaars, bloemisten en dergelijke opzoeken. Maar je kunt ook de telefoonnummers van particulieren opzoeken. De applicatie bevat een zoekformulier met twee knoppen: je vult een naam en de gewenste plaats in, tikt op één van de knoppen Gouden Gids of De Telefoongids en krijgt een resultatenlijstje in beeld. Kantel je het toestel, dan krijg je een kaartje in beeld. Met één druk op de knop kun je handige adressen in de omgeving vinden.


Ook kun je direct de snelste route bepalen en de gevonden gegevens opslaan in je eigen adresboek. Je kunt de gegevens ook sms’en naar anderen – handig als je iemand aan een leuk adresje wilt helpen.

Telefoonboek was betaald, maar Zoek & Vind wordt gratis beschikbaar gesteld. De applicatie onthoudt een lijstje van recente zoekopdrachten en biedt de mogelijkheid om favorieten te markeren. Heb je geen zin om je huidige locatie in te voeren, dan is er ook een locate-me-knop naast het plaatsnaamveld. Het enige wat de applicatie niet kan is omgekeerd zoeken. Verder laten de grafische kwaliteiten van de ontwikkelaar ook te wensen over. De applicatie is ontwikkeld door Xwits BV, dezelfde die eerder de applicatie 9292ov uitbracht.

Downloaden: Zoek & Vind (gratis)

Reacties: 69 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.