Update WhatsApp Messenger verhelpt crashproblemen

Een nieuwe update voor WhatsApp Messenger moet crashproblemen verhelpen.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

WhatsApp iOS 7-logoEr is een opnieuw een kleine update (2.11.7) voor WhatsApp Messenger verschenen. Deze zou crashproblemen moeten verhelpen. De laatste update (v2.11.6) die afgelopen maandag verscheen en een oplossing bood voor traagheid, maakte de app bij zowel iOS 4- als 5-gebruikers onbruikbaar. Een bug zorgt ervoor dat de app meteen bij het opstarten crasht.


Een groeiend aantal gebruikers klaagde via de App Store over de problemen en ook in de reacties op iPhoneclub zelf kwam het probleem meermaals ter sprake. Volgens WhatsApp zijn alleen gebruikers met iOS 4 of 5 getroffen door de bug; bij andere iOS-versies werkt de app wel zoals het hoort. Al laat iCulture-lezer Mikes weten dat hij met iOS 7.0.4 op zijn iPhone ook problemen ondervindt. Dinsdagavond erkende het bedrijf achter de populaire IM-dienst de problemen en liet weten dat een update bij Apple was ingediend. Die update is nu beschikbaar.

Downloaden: WhatsApp Messenger (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 juli 2014 om 8:49
Onderwerp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van berichten verwijderen, gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes, groepsgesprekken voeren en een hele WhatsApp-community opzetten. Check ook de beste WhatsApp-tips.

WhatsApp

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.