Gridlocked: Rush Hour, speel verkeersregelaar op je iPhone

Gridlocked: Rush Hour is een spelletje voor mensen die graag het verkeer regelen. Zorg ervoor dat de auto's snel over de kruisingen komen, zonder te botsen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

gridlockedSoms zijn er iPhoneclub-lezers die zomaar een spelletje tegenkomen in de App Store en er helemaal verslaafd aan raken. Maurits kwam zo’n spelletje tegen: Gridlocked: Rush Hour. Hij vindt het minstens zo leuk als Flight Control. Gridlocked is ook een spelletje waarbij je botsingen moet voorkomen en het ziet er even frustrerend uit wanneer dat misgaat. Op het scherm zie je 6 kruisingen, waarop auto’s voorbij komen rijden. Je moet zorgen dat de auto’s elkaar kunnen kruisen, zonder dat ze botsen. Jouw taak is om de verkeerslichten op de kruisingen steeds op tijd om te zetten, zodat de toevoerwegen niet verstopt raken. Om het nog eens extra moeilijk te maken moet je ook rekening houden met hulpdiensten zoals ambulances en brandweerauto’s: die moeten in 15 seconden of minder weer uit beeld zijn verdwenen.


gridlockedMoeten automobilisten te lang wachten, dan gaan ze toeteren. Een groene stip betekent dat alles volgens planning verloopt. In versie 1.1 is een online scorebord toegevoegd. Ook is de moeilijkheidsgraad aanpasbaar en kun je gedetailleerde statistieken voor elk level bekijken. Je kunt achtergrondmuziek, gamegeluid en volume aanpassen. Binnenkort krijgt Gridlocked: Rush Hour een nog grotere uitbreiding, met meer kaarten, extra hulpdiensten en andere verrassingen. Gridlocked: Rush Hour is misschien een wat minder bekend spelletje, maar het heeft wel erg goede reviews in de App Store gekregen.

Downloaden: Gridlocked: Rush Hour (€0,79)

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 18:21
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.