Playstation op de iPhone met psx4all

De maker van de GBA-emulator GpsPhone werkt nu aan een emulator voor Sony Playstation. Psx4all komt over een paar dagen al beschikbaar en is geschikt voor 75% van de games.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Sony Playstation op iPhoneNu er inmiddels emulators voor NES en Nintendo Gameboy verkrijgbaar zijn voor de iPhone, kan Sony Playstation natuurlijk niet achterblijven. Dezelfde programmeur die ons GPsPhone(GBA) voor de iPhone heeft gebracht, werkt op dit moment aan psx4iPhone, een Playstation-emulator voor de iPhone. De officiële release is over een paar dagen.


Iedereen die een donatie aan de programmeur heeft gedaan, krijgt de betaversie toegestuurd. Wanneer de emulator klaar is, zal deze zowel geschikt zijn voor de Apple iPhone en de iPod touch. Er wordt nu nog gewerkt aan een betere schaal en plaatsing van het scherm. Ook worden geheugenkaarten ondersteund (onduidelijk waarom, want die zijn niet aanwezig bij de iPhone) en gaat de performance nog omhoog met 25% zodat de meeste games soepel lopen. De gebruikersinterface wordt vergelijkbaar met die van gpSPhone: met 4 knoppen in plaats van A+B, L2 en R2. Volgens een ruwe schatting is ongeveer 75% van de Playstation-games geschikt om te spelen. Meer info over psx4all vind je op Zodttd.com.

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 18:48
Onderwerpen
,
Categorie
Games

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.