GPSRecorder 2.0 gebruikt digitaal kompas van iPhone 3GS

De applicatie GPSRecorder van eCOMPOSITE heeft een update gekregen naar versie 2.0. Deze nieuwe versie gebruikt nu de kompasfunctie in de iPhone 3GS.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

gpsrecorderDe applicatie GPSRecorder van eCOMPOSITE heeft een update gekregen naar versie 2.0. Deze nieuwe versie gebruikt nu de kompasfunctie in de iPhone 3GS zodat het makkelijker is om je weg te vinden – ook als er geen internetverbinding is. In de nieuwe versie van GPSRecorder zit ook een instant map-functie, die profiteert van een andere mogelijkheid in OS 3.0. Je krijgt daarbij meteen je positie te zien en kunt bladeren op een kaart. Hiervoor heb je wel een internetverbinding nodig.


GPSRecorder is geschikt voor wandelaars en buitensporters, maar ook voor fotografen die hun foto’s willen voorzien van geotags. De vastgelegde gegevens kun je onder andere naar HoudahGeo en HoudahGPS exporteren. Je kunt de tracks ook in GPX- en KML-formaat exporteren, bijvoorbeeld via e-mail of naar EveryTrail. GPSRecorder heeft energiebesparende eigenschappen, zodat je iPhone niet na een paar uur wandelen leeg is.

Om te kunnen gebruiken heb je een iPhone met OS 3.0 of hoger nodig.

Downloaden: GPSRecorder (€2,39)
Meer info: GPSRecorder

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 1:19
Onderwerp
Categorie
Navigatie

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.