AirPhoto: foto’s uitwisselen via Bluetooth

Met airPhoto kun je foto's uitwisselen tussen twee iPhones via Bluetooth. Het is gemaakt door een Japanse ontwikkelaar en vereist iPhone OS 3.0.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

01_homeOp de website iphoneography.com, een weblog met alles over iPhone-fotografie en -video, is een artikel verschenen waarin de applicatie airPhoto wordt besproken. Met airPhoto kun je foto’s uitwisselen tussen twee iPhones via Bluetooth. Deze applicatie vereist dat je OS 3.0 geïnstalleerd hebt en ondersteunt de iPhone 3G, de iPod Touch (2nd gen) en de iPhone 3GS. In een filmpje wordt getoond hoe het uitwisselen in zijn werk gaat.


Het zoeken in iTunes op ‘airPhoto’ leverde bij mij niet deze applicatie op, maar via een directe iTunes-link kun je de applicatie wel downloaden. Omdat het door een Japanner gemaakt is, is er van de beschrijving in iTunes niet veel te maken. De website van de maker is via Google Translate wel goed te lezen. Het is met deze applicatie niet mogelijk om foto’s uit te wisselen tussen een iPhone of iPod Touch en een andere telefoon met Bluetooth; dit is een restrictie van Apple zelf.

Hieronder kun je zien hoe het uitwisselen van foto’s via Bluetooth met behulp van airPhoto in zijn werk gaat. De applicatie zelf blijkt in dit filmpje gewoon in het Engels te werken, geen vreemde Japanse tekens te bekennen verder.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

AirPhoto kost 0,79 euro en is via deze link te verkrijgen in de App Store.

via iphoneography.com

Reacties: 21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.