NRU: Vind alles in de buurt via de kompasfunctie in de iPhone 3GS

Lastminute heeft een applicatie gemaakt die gebruik maakt van de kompasfunctie. Deze applicatie biedt de mogelijkheid om allerlei POI-punten in je omgeving op te zoeken.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

lastminute nru iphone applicatieLastminute.com heeft een nieuwe applicatie gemaakt die de gebruikers centraal stelt en alles rondom jou probeert te vinden. De iPhone-applicatie NRU (oftwel NearYou) is niet de enige die dat probeert. Applicaties zoals WhereTo en AroundMe doen hetzelfde. Toch heeft NRU een nieuwe functionaliteit en dat is dat het de kompasfunctie gebruikt om alle gevonden POI-punten (activiteiten/faciliteiten, etc) via een kompas aan te geven. Nu weet je dus ook in welke richting je moet lopen om dat lekkere restaurant te vinden.


Wat ik wel mis is of dit soort applicaties nou eigenlijk ook weten of je op een straat staat of niet, want als je op straat staat en je kunt vooruit en achteruit en je ziet links een restaurant liggen, zou het ook wel fijn zijn om te weten hoe je daar dan moet komen. Het filmpje geeft hier geen uitleg over. Je ziet wel een zogenaamde test met wilekeurige mensen, maar ik zie ze niet naar buiten lopen om ook echt de stip te volgen.

Click here to display content from Vimeo.
Learn more in Vimeo’s privacy policy.

De applicatie is nog niet in de App Store te vinden. Maar voor de Android is hij al wel enige tijd te downloaden.

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 0:16
Categorieën
Navigatie, Reizen

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.