Readdle brengt PDF Expert 1.0 uit

Het Oekraïense bedrijf Readdle heeft een professionele PDF-reader voor de iPhone uitgebracht. Met PDF Expert kun je e-mailbijlagen in PDF-formaat lokaal opslaan, documenten full-text doorzoeken en bestanden met wachtwoord openen.

pdf expertHet Oekraïense bedrijf Readdle heeft een professionele PDF-reader voor de iPhone uitgebracht. Met PDF Expert kun je e-mailbijlagen in PDF-formaat lokaal opslaan, documenten full-text doorzoeken, bestanden met wachtwoord openen, navigeren door bookmarks in een PDF-document en grote PDF-documenten lezen. Maar de belangrijkste functie is wel het opslaan van PDF-attachments, waarbij gebruik wordt gemaakt van de eigen opslagdienst Readdle Storage.


Die wordt ook al gebruikt in de andere applicaties van ReaddleDocs, waardoor het wat verwarrend begint te worden welke software je nu moet hebben. Volgens het persbericht over PDF Expert blijkt de software namelijk niet alleen geschikt voor PDF-bestanden, maar ook voor Office, iWork, HTML, TXT en afbeeldingen… maar dat kan de applicatie ReaddleDocs van dezelfde ontwikkelaar ook.

Een andere functie is dat je PDF Expert kunt mounten als een gedeelde netwerkschijf over je Wi-Fi-netwerk. Via drag-and-drop kun je daarna bestanden naar je iPhone slepen. Het is ook te gebruiken zonder Wi-Fi door de bestanden eerst naar je Readdle Storage te uploaden en vervolgens via 3G te downloaden.

Downloaden: PDF Expert (€3,99)

pdf expert

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 juli 2009 om 16:37
Onderwerpen
,
Categorie
Diensten

Pdf

Pdf is een populair formaat voor bestanden en documenten, omdat de opmaak altijd hetzelfde is. Pdf's zijn niet bewerkbare documenten, bijvoorbeeld handig voor handleidingen, digitale boeken en meer. Je kunt vanaf de iPhone, iPad en Mac wel eenvoudig aantekeningen maken op pdf's. Op de Mac is de app Voorvertoning de tool waarmee je pdf's opent en annoteert. Ontdek wat je allemaal met pdf kunt doen op je iPhone, iPad en Mac!

Pdf

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.