Verbannen applicatie GV Mobile stapt over naar Cydia

De applicatie GV Mobile werd uit de App Store gehaald, maar is nu doodleuk opgedoken in Cydia. Niets aan de hand dus: de Google Voice-abonnees kunnen gewoon blijven bellen, maar moeten nu wel even een jailbreak uitvoeren.

GV MobileHet was vandaag overal te lezen: Apple had de applicatie GV Mobile uit de App Store gegooid. Ontwikkelaar Sean Kovac kreeg een telefoontje van Apple waarin werd gezegd dat de applicatie moest verdwijnen vanwege “dubbele functionaliteit” (duplication of features). Volgens Kovacs was de applicatie eerder persoonlijk door topman Phil Schiller goedgekeurd. Soortgelijke applicaties zoals GVdialer en VoiceCentral werden eveneens uit de App Store gehaald. Maar de maker van GV Mobile is niet voor één gat te vangen: hij heeft zijn applicatie meteen overgebracht naar Cydia en biedt GV Mobile daar gratis aan.


GV Mobile is een applicatie waarmee Google Voice-abonnees nummers kunnen bellen uit het iPhone-adresboek, SMS-berichten versturen, voicemails naar je e-mail laten sturen, enzovoort. Het handige van Google Voice is dat je op één nummer altijd bereikbaar bent. Helaas hebben wij er nog niets aan: Google Voice is op dit moment nog in beta en alleen op uitnodiging te gebruiken in de VS.

Via: ModMyI

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 juli 2009 om 23:02
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.