iPhone-applicatie Dutch Cowboys in de App Store gearriveerd

De iPhone-applicatie van Dutch Cowboys is inmiddels in de App Store verschenen. Met deze applicatie kun je alle blogberichten van Dutch Cowboys, Dutch Cowgirls en Mobiel Cowboys onderweg op je iPhone lezen.

dutch cowboysToen we de iPhone-applicatie van Dutch Cowboys previewden, was nog maar de vraag of Apple wel blij zou zijn met de creatieve vormgeving. In plaats van de standaard interface met blauwe en zwarte knoppen heeft Dutch Cowboys gekozen voor halfdoorzichtige knoppen die over de tekst heen liggen en die beter zichtbaar worden als je zachtjes op het scherm tapt. Het uiterlijk bleek bij Apple toch in de smaak te vallen, al duurde het wel iets langer voordat de applicatie werd goedgekeurd (gezien de datum werd de applicatie 22 mei al ingediend en werd 17 juli goedgekeurd).


De applicatie Dutch Cowboys bevat niet alleen de blogberichten van Dutch Cowboys, Dutch Cowgirls en Mobile Cowboys, maar ook een reeks video’s en de mogelijkheid om interessante berichten te twitteren.

Bij de previewversie werd ik niet zo enthousiast van de groen-op-wit teksten van Mobile Cowboys. Dat is gelukkig verbeterd: er is gekozen voor een iets donkerder tint groen, waardoor het probleem is opgelost. Het twitteren van nieuwtjes blijkt nu ook goed te werken. Je kunt je favoriete Twitter-applicatie koppelen aan Dutch Cowboys, waarbij je de keuze hebt uit Twittelator, Tweetie, Twinkle, Twitterrific en Twitterfon. Verder is het handig dat je vanuit de applicatie meteen kunt reageren op artikelen. Dutch Cowboys en de twee andere blogs schrijven over onderwerpen die iedereen wel interesseren: design, mobiele telefoons, (interactieve) marketing en internet bijvoorbeeld. De insteek is vaak meer gericht op entertainment dan op keihard nieuws, maar misschien is dat juist het geheim waarom de blogs zo populair zijn.

Downloaden: Dutch Cowboys (gratis)
Meer info: Dutch Cowboys

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 juli 2009 om 16:36
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.