Nederlandse iPhone 3G vliegt in de auto spontaan in brand

iphone verbrand in autoVoor het eerst is er in Nederland een iPhone in rook opgegaan. Dat klinkt wat cru, maar het is precies wat Pieter uit Leiden overkwam. Zijn iPhone 3G was nog maar twee maanden oud en lag op de bijrijdersstoel van de auto. De iPhone zat niet aan de oplader en lag gewoon in standby-stand op de stoel, in een Belkin-hoesje. Pieter verliet even de auto en zag bij terugkomst zwarte rook uit zijn auto komen. De iPhone bleek volledig te zijn verbrand en het ‘binnenbrandje’ had behoorlijke schade aan de bijrijdersstoel veroorzaakt. Na een telefoontje met T-Mobile bleek dat zij voorlopig niet bereid zijn om de schade te betalen.

We kregen de foto’s doorgestuurd van iPhoneNieuwsBlog, die er ook over zal schrijven.

Pieter blijkt het verhaal zelf ook al op het forum geplaatst te hebben. Daar vind je ook meer achtergrondinfo: iPhone ontploft in auto

iphone schade

zwarte rook

Possibly a first in Europe, an iPhone 3G has caught fire, causing serious damage to a car. Pieter from the Dutch city of Leiden left his car for a while and saw the interior filled with black smoke when he returned. His iPhone 3G, covered in a white Belkin hardcase and left unattended for the few minutes he was out of the car, was on fire, resulting in a completely destroyed passenger’s seat. The iPhone wasn’t connected to a charger and was in standby mode while in the car. Pieter contacted Apple and T-Mobile, the exclusive carrier for the iPhone in The Netherlands, but both refuse to take responsibility for the incident.

iphone verbrand in auto   iphone schade

zwarte rook

Pics were sent to us by iPhoneNieuwsBlog.

Categorie(ën): Ervaringen
Tag(s): , ,

178 reacties op “Nederlandse iPhone 3G vliegt in de auto spontaan in brand”

↓ Meteen naar reactieformulier

 • Knap lullig, toch zie ik wel een plug in de headset verdwijnen en een hoesje van Belkin om te iPhone. Zou het kunnen dat hij in de velle zon heeft gelegen, met hoesje en muziek aan? Dat dat de iPhone teveel werd?

  Plausible??? :)

 • Tsja, iPhone in een hoesje op een bloedhete dag in de auto laten liggen. Dan kan hij warm worden. Alhoewel ik nog steeds van mening ben dat je de schade bij Apple kunt verhalen, want dit is gewoon niet wat je van een dergelijk product mag verwachten. Ik zeg Kassa! bellen of iets dergelijks, want een rechtzaak zul je als particulier nooit kunnen betalen..

 • Schandalig van Apple en/of T-Mobile.
  Maar de telefoon was zelf ook niet verzekerd zeker?

 • wel een pauper bak maar toch zeer ***! ik zeg nieuwe Steve

 • Jammer dat hij er niet bij was toen ‘t gebeurde, ik bedoel, nu weet hij niet precies wat er gebeurde, werd hij gebeld bijvoorbeeld, werd de auto erg heet vanbinnen, noem maar op.

 • Wie laat nu ook in godsnaam zijn iPhone in de auto liggen in een duidelijk zicht voor voorbijgangers?

 • Zal wel moeten worden uitgezocht wat de brand heeft veroorzaakt. Daarom neemt niemand nu verantwoordelijkheid wat dan geven ze toe dat het product mogelijk niet deugdelijk was. Iemand zal uiteindelijk aansprakelijk worden gesteld. Dit is wel de nachtmerrie van elke fabrikant

 • Origineel geplaatst door Rob
  Tsja, iPhone in een hoesje op een bloedhete dag in de auto laten liggen. Dan kan hij warm worden. Alhoewel ik nog steeds van mening ben dat je de schade bij Apple kunt verhalen, want dit is gewoon niet wat je van een dergelijk product mag verwachten. Ik zeg Kassa! bellen of iets dergelijks, want een rechtzaak zul je als particulier nooit kunnen betalen..

  Als het inderdaad te warm was, kan de arme man niks doen: in de algemene voorwaarden staat hier duidelijk over vermeld bij welke temperaturen je het mag gebruiken etc.

 • De zon zal er wel hebben opgestaan, en met die temperaturen mag je een iPhone toch echt niet gebruiken, helaas.

 • Ik vind wel dat dit bericht nogal klakkeloos overal geplaatst is, zonder enige vorm van controle.
  Is dit angst om een bericht te missen, of is dit gewoon sensatiezucht?
  Ik wil best geloven dat het echt waar is,maar dit gaat de wereld rond zonder dat iemand weet hoe of wat,behalve het verhaal van de gedupeerde?

 • Kortom: doe geen lelijke hoesjes om je iPhone.

 • ik laat nooit meer mijn iphone in de auto liggen!! :) en die hoesjes gaan NU in de prullenbak!!!

  wel een vreemde zaak, hoewel ik wel eens gemerkt heb dat mijn iphone flink warm werd in mijn broekzak. ook bij het spelen van spelletjes (vooral als de batterij bijna leeg is) word de iphone erg warm.

  rechtsbijstand???

 • Gevalletje van een verhit gesprek

 • vreemd verhaal 2 maanden oude 3G… had liever een 3GS?? heb toch nog niet eerder van in brand vliegende iPhone gehoord.

  Trouwens als het gebrand heeft vergoed de brandverzekering het toch gewoon?

  Lijkt mij niet echt gebrand te hebben want dan was die auto in 2 minuten uitgebrand… en de stoelen enz zijn normaal van brandvertragend materiaal…..

  vreemd

 • @Pete: Wat voor verhalen wil je nog meer lezen dan? Een reactie van de autoverzekeraar? Mensen die in de buurt wonen? De vorige eigenaar van de auto?
  Ik ga er vanuit dat als de gedupeerde zegt dat als het zo gebeurd is, dat het ook inderdaad zo is. Het is maar een brandje… het is niet dat er doden zijn gevallen en dat we eerst moeten wachten op de uitslag van de technische recherche…

 • Je moet de iPhone ook niet als sigaretten aansteker gebruiken.

 • @richard schreuder:

  Het zal wel aan het soort spelletje liggen dat je speelt, terwijl jij je iphone in je broekzak hebt :D

  Sowieso dom van die man, wie gaat er nou weg zonder zijn iPhone mee te nemen?? (al is het maar om te weten waar je een parkeermeter kan vinden)

 • Ik vind het lullig maar wel dom, we weten allemaal hoe makkelijk het warm word in een auto. Tevens is naar mijn bescheiden mening inmiddels wel algemeen bekent dat de iPhone snel warm word. Toch zou ik als ik apple was die telefoon willen onderzoeken, dus om zo te reageren van dit is ons probleem niet vind ik eigenlijk maar dom. Ik heb toch ook de indruk dat iPhone 3G’s die recenter van de productielijn zijn gekomen meer problemen hebben dan die van een jaar geleden toen ze werden grintroduceerd, ik heb al mensen met een recente gesproken in mijn omgeving waarvan de homeknop niet goed indrukt of juist de hele tijd ingedrukt word als het niet moet ( apps sluiten spontaan af ), mensen waarvan het scherm niet werkt op bepaalde plekken, batterijen die supersnel leeg zijn, ik heb zelfs een iPhone in handen gehad die naast mijn zwarte iPhone eerder heel donker blauw leek dan zwart, etc etc. Het wekt bij mij de indruk dat ze slechter zijn geworden ipv beter, je zou zeggen dat in latere revisies eerdere fouten worden vermeden. Niet dat er kosten worden bespaard ten koste van je productkwaliteit en merknaam!

 • Moraal van dit verhaal:

  Nooit je iLightr aan laten staan…

 • Sja.. Al was z’n iPhone verzekerd, dan kreeg hij toch geen nieuwe. Iemand wel een die algemene voorwaarden gelezen over de uitsluitsels? Ik heb ze al eens op twitter gepost. Zie hier http://twitpic.com/9vphs
  Ze konden er beter op zetten waar die wel tegen verzekerd is.

 • There is an App for that ;-)

 • Wat ik mij nu wel eens afvraag is of dit nu ook bij andere mobiele telefoons gebeurd maar dat daar alleen niks over vermeld wordt aangezien die niet zoveel hype rond zich hebben.

 • Dat is erg vervelend, gelukkig zijn er geen persoonlijke ongelukken gebeurd.

  We hoorden al eerder berichten van een zeer heet wordende iPhone 3GS, maar dat bleek maar om een enkel geval te gaan waarbij de iPhone al zijn capaciteiten langdurig moest aanspreken. Bovendien werd deze weliswaar zeer heet en veroorzaakte deze hitte bruine strepen op de witte achterzijde van de iPhone, maar hij werd niet zo heet dat hij in brand vloog.

  Om een brand te maken zijn drie dingen nodig: hitte, zuurstof en een brandbaar materiaal. Aangenomen dat die laatste twee aanwezig zijn, dan moet er wel enorme hitte ontwikkeld zijn wil de telefoon zomaar in brand gaan. Ik bedoel: zelfs bij bv 100 graden Celcius zal de telefoon niet ontvlammen, leg hem maar in de oven.. Zo heet was het vandaag nou ook weer niet. Het hoesje kan aan de hitte bijdragen in die zin dat de door de iPhone zelf geproduceerde hitte wat minder makkelijk kan ontsnappen.

  Dus ik “koop” dit verhaal eerlijk gezegd niet.

 • With all the mobiles i have owned ranging from nokias to windows mobiles i have never had a phone that gets so warm as the iphone does , the phone is made for multimedia , by streaming music for example the iphone gets ultra hot on 3g , wifi its cooler also with videos , apple will really have to look into this heat problem , mainly its caused because the iphone does not have any vent holes like other phones have which does help to keep the phone cooler , t-mobile should pay for the damage as they sold a phone that was defective ( if the phone was from t-mobile ) as for help from apple thats bound to be a no as they will say its the operators problem , if i was the guy with the burnt car i would sue t-mobile if they refuse to help as they should not sell a dangerous product to the general public. As for saying stupid comments about the case on the phone that is purely a member here trying to be clever , an iphone should not over heat like that , just think if that happened in your pocket and you sufferred bad burns to your legs , would apple or t-mobile help , the answer is no , sadly the only way to deal with networks that dont care about thier customers is to take them to court , they only care if you miss a payment but then they give you a nice gift a bkr , t-mobile is the only network that acts this string against customers , its time for the dutch people to stand up to this type of bad customer service , as all they want is your signed contract and then its a get lost till the contract needs relacing , i hope for apples side they look into the problem as this will give them a bad image something apple do not want.

 • Wat ik opvallend vindt is dat net als er een brand is geweest er een HD fotocamera er ”toevallig” erbij is en en een foto van kan maken. Het is opzich zeer k*t en klote en ik zeker voor stellen dat niet leuk is voor de eigenaar, maar vindt ik ”gewoon” opvallend.

 • Ik vraag me af hoe dat juridisch zit. het product heeft zo te zien een schade van bover de vijf honderd euro veroorzaakt dat betekent dat de producent en niet de verkoper schadeplichtig zou zijn.
  Apple neemt niet de verantwoording omdat de algemene voorwaarden vermelden dat de iphone niet gebruikt mag worden bij hoge temperaturen. Is het in standby modus staan ook gebruik?
  Is zo een voorwaarde niet onredelijk bezwarend voor de consument.

  In mijn optiek had Apple beter de schade kunnen dokken dan via deze weg dubbele negatieve reclame ontvangen. Namelijk een gevaarlijk product verkopen en de klanten met de rotzooi achterlaten. Niet echt slim.

 • @Freek:
  Defecte lithium-polymeer batterijen kunnen in brand vliegen.
  Is weinig externe hitte voor nodig.

 • @gonny: touche!

  maar… wellicht kun je erbij zetten dat het verhaal volgens pieter als volgt is:…. etc..

  het staat er nu idd als feit, nu vind ik ook wel dat mensen niet moeten zeuren en een beetje tussen de regels lezen kan iedere aap.. maar ja.. doe je weinig aan.

  overigens, ik vind het zelf een vrij sterk verhaal.. je hebt aardige temperaturen nodig om een brand te eroorzakenop deze manier… en of een iphone die temperaturen kan behalen in de zon… ik weet het niet.. maar goed.. ik zou ook niet weten waarom dit verzonnen zou zijn

 • @J….:

  Origineel geplaatst door J….
  Wat ik opvallend vindt is dat net als er een brand is geweest er een HD fotocamera er ”toevallig” erbij is en en een foto van kan maken. Het is opzich zeer k*t en klote en ik zeker voor stellen dat niet leuk is voor de eigenaar, maar vindt ik ”gewoon” opvallend.

  ik vind dat gezwam, ten eerste lijkt mij dat het ook voor evt. Verzekering nodig is, ten tweede wie zegt er dat het op die foto’s net is gebeurd?

 • Dit gaat de winkelier (waarschijnlijk T-Mobile) veel geld kosten vrees ik als ze niet de schade buiten een rechter om gaan schikken met de eigenaar.

 • Voor iedereen die zo sceptisch reageerd: ik ben benieuwd of je net zo stoer reageerd als jou iPhone begint te roken of smullen ergens in je auto, huis, nachtkastje, enz….!!!!
  Als of je dat kan zien aankomen!?!?!!!
  Op het moment dat je iets gaat merken is het toch al te laat.
  Hoe zou jij het opgelost willen hebben als jij de pechvogel was?
  3G of 3GS, maar in iedere geval een andere iPhone.

  Gr. Mar10

 • @J….:

  wat is er zo toevallig aan die camera? Je ziet zo dat het bagger kwaliteit is, dus grote kans dat het met een mobiele telefoon gemaakt is.
  5.0 mp is daar al lang geen uitzondering meer.
  Ook is het niet heel vreemd om hiervan foto’s te nemen met een camera die je zelf thuis hebt liggen of misschien een vriend of de buurman.
  En nog iets, cameras zijn tegenwoordig bijna overal.
  Als je dit 5 jaar geleden had gezegd had het nog een waarde gehad..

 • Lijkt me gevalletje oplichting. Men neme een wrak een iPhone en een gasbrander en kijk een nieuwe broodje aap verhaal en kans op de nieuwe iPhone 3gs en een fatsoenlijke auto door Apple aansprakelijk te stellen. Bekijk de foto’s van de auto maar eens goed als dat geen wrak is.

 • @JW:

  Dat is de logica van een oplichter die jij hier ten toon spreid. Ik vind het vergezocht en ononderbouwd. Ik zie niet waaruit die auto een wrak moet blijken, tevens zijn er 100den betere manieren te bedenken om je iphone dood te maken, zonder je auto(wrak of niet) erbij te betrekken.

 • Hmm…. Ik woon ook in Leiden, heb een 3G en hetzelfde Belkin hoesje. Ik heb alleen geen auto!

 • Origineel geplaatst door Taco
  @JW: Dat is de logica van een oplichter die jij hier ten toon spreid. Ik vind het vergezocht en ononderbouwd. Ik zie niet waaruit die auto een wrak moet blijken, tevens zijn er 100den betere manieren te bedenken om je iphone dood te maken, zonder je auto(wrak of niet) erbij te betrekken.

  Eens. Maar zouden MS of Nokia of Palm daar een voordeel uithalen?

 • @J….: Sure, ga van onlogisch naar nog onlogischer over. Moet ik daar werkelijk een zinnig antwoord op geven of snap je zelf al wel wat ik ga zeggen?

 • @herman8or

  hahaha, pas maar op! :p

 • Misschien had hij meegedaan aan een bel-spelletje van Hotradio?

  Natuurlijk volkomen belachelijk als Apple nu niet over de brug komt. Kolder dat dit buiten garantie zou vallen. Ze kunnen ons toch niet met droge ogen vertellen dat dit normaal is bij een iPhone.

 • Origineel geplaatst door J….
  Wat ik opvallend vindt is dat net als er een brand is geweest er een HD fotocamera er ”toevallig” erbij is en en een foto van kan maken. Het is opzich zeer k*t en klote en ik zeker voor stellen dat niet leuk is voor de eigenaar, maar vindt ik ”gewoon” opvallend.

  Foto’s zijn gemaakt met een Nokia E75 op 30 juli om 16.58.

  En ik heb zelf bijvoorbeeld m’n camera altijd bij me. Ding kan HD filmpjes maken en foto’s schieten op 12MP. Apparaatje kleiner dan je iPhone. Je punt?

 • Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
  @Pete: Wat voor verhalen wil je nog meer lezen dan? Een reactie van de autoverzekeraar? Mensen die in de buurt wonen? De vorige eigenaar van de auto?

  Gonny, je bent de stoelenfabrikant vergeten, haha ;) . Nee, grapje, je hebt gelijk.

  Ik schrok wel toen ik de foto’s zag, ernstig! Dat de iphone/ipod heet wordt wist ik, maar dit? Veel schade, iphone weg.. Dit verhaal heeft vast nog een staartje, maar fout gebruik is het wel. Ik zou mijn ipod daar nooit zo in de zon achterlaten, laat staan in het zicht voor de grijpgrage voorbijganger.

  Goed dat jullie overal zo snel bij zijn!

  Andere Pieter ;)

 • ik voorspel de volgende reactie van apple:

  De iphone was waarschijnlijk gejailbreaked, ander zou die nooit in de fik vliegen.

 • Origineel geplaatst door herman8or
  Hmm…. Ik woon ook in Leiden, heb een 3G en hetzelfde Belkin hoesje. Ik heb alleen geen auto!

  haha pas maar op dat jij je billen niet brandt

 • Raar, ik heb er een ranzig gevoel over, zo’n brandje blust zich zelf niet, ik kan het weten!
  Waar is het “brandbluspoeder”?

 • Pff warm in de auto. Het regent hele dagen of het is grijs buiten……
  Majah wie laat nou zijn iPhone in het zicht liggen. Geloof er niets van. En aan die barst in de ruit te zien zal hij wel slecht met zijn dingen omgaan. Of heeft hij een sigaret laten liggen of zo.

 • Toen ik mijn Iphone kocht werd mij ook niet verteld dat die spontaan in brand kon vliegen. Ik bedoel vuurwerk vliegt minder snel in de fik dan een Iphone. Aan de ene kant lijkt het ongeloofwaardig, maar aan de andere kant zou je denken dat de gedupeerde dit niet zomaar in scene kan zetten.

 • Ik zeg HOAX!!!!

 • Dat was dus een iphone, misschien een brandweer app maken:P

 • Ik heb er weinig verstand van maar er zijn toch wel meerdere gevallen geweest van accu’s van diverse mobieltjes die spontaan in vlammen zijn op gegaan? Als ik navigatie gebruik op mn 3gs wordt die ook behoorlijk warm en je ziet de batterij letterlijk leeg stromen. En opelpiet, gelukkig is dit niet gebeurd terwijl je In hte vliegtuig zat, anders was je nog uitgemaakt voor terrorist.

 • hahahaha man ik lig hier op de grond vant lachen!!!:))))@ilya:

 • Ik weet ook niet of ik het wel geloof hoor, inderdaad nergens sporen van enig proberen het te blussen en nog wel meer dingen, ik denk dat dit een hoax is en dat dat over een paar dagen hier op ic staat.

 • En wat als dit in je broekzak gebeurd?
  Belachelijk dat zowel t-mobile als apple geen verantwoordelijkheid hiervoor neemt.

 • Daar heb je nu rechtsbijstand voor :-)

 • Nog een reden te meer om deze dingetjes niet zomaar in je broekzak te stoppen heren…

  Dat ze nu moeilijk gaan doen had ik wel verwacht. Zelfs al was hij verzekerd, dan nog had je zo’n poppenkast.

  Schijnzekerheid is dat vandaag de dag allemaal; we denken ons ergens voor ingedekt te hebben maar als puntje bij paaltje komt is niemand thuis.

  Succes met de afhandeling en gelukkig is er geen persoon gewond bij geraakt.

 • Waarom is het meteen Apple of T-mobile?

  Misschien was het Belkin hoesje wel de oorzaak.
  Het kan ook een oorzaak zijn van kortsluiting bij de connector door er niet netjes mee om te gaan (zoals vuil).

  Beetje bizar dit.

 • Origineel geplaatst door Pete
  Ik vind wel dat dit bericht nogal klakkeloos overal geplaatst is, zonder enige vorm van controle.
  Is dit angst om een bericht te missen, of is dit gewoon sensatiezucht?
  Ik wil best geloven dat het echt waar is,maar dit gaat de wereld rond zonder dat iemand weet hoe of wat,behalve het verhaal van de gedupeerde?

  Zat ik me ook al gelijk af te vragen.

 • Wat mij opvalt is dat de schade blijkbaar van buiten is gebeurd en niet binnen in de iPhone, anders zou het brandpatroon anders zijn. Mijn mening is dat de oorzaak een peukje van een sigaret is die op de stoel gevallen is en dan dit brandje heeft veroorzaakt niet de iPhone zelf anders zou het volledige hoesje en toestel zijn zwart gebrand!! Zeer bedenkelijke situatie.

 • Ik zou het gewoon via mijn ver zekering af handelen hun stellen dan T-mobile aansprakelijk.

 • Een fatsoenlijke electronicafabrikant zou eerst de schade vergoeden en dan onderzoek doen hoe dit heeft kunnen gebeuren. Als uit dit onderzoek blijkt dat er een fout zit in een bepaalde batch iphones moeten ze deze terugnemen. Zo’n “call back” kost veel geld maar het is goed voor je imago. Niets scoort zo goed als toegeven dat je een fout hebt gemaakt. De huidige reactie verslechterd het imago van Apple alleen maar meer. Na de recente sensuur acties (Google voice) kan Apple wel wat positieve aandacht gebruiken denk ik.

 • Mensen mensen mensen, iedereen praat hier over hoge temperaturen en vol in de zon. Dat zijn speculaties! Er staat niets over in het artikel! Halverwege de comments wordt het al als feit aangenomen dat de auto in de brandende zon stond! En dan over de iphoneclub zeggen dat het sensatiezoekers zijn, jullie doen er zelf allemaal nog een schepje bovenop.

  Ik vind het intressant om te lezen, het zet je aan het denken maar dat wil niet zeggen dat wat ik denk een feit is. Ben benieuwd naar de uitkomst van dit gebeuren.

 • Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
  iPhone ontploft in auto

  Gonny, ik vind gewoon dat, voor je behoorlijke imagoschade toebrengt aan een bedrijf en product (want dit gaat de diverse forums en hele wereld rond), je moet checken of een verhaal waar is of niet.Hadden we laatst hier ook niet een heel betrouwbare medewerker, die met een compleet verzonnen verhaal kwam?
  Of gewoon bij de Story gaan werken natuurlijk,daar hoeft dat niet. ;-)

 • Origineel geplaatst door Freek
  gebeurd.We hoorden al eerder berichten van een zeer heet wordende iPhone 3GS,

  Als de koper de iPhone al 2 maanden had, was het geen 3GS toch?

 • Ok,

  Ik vind de iphone een leuk toestel. heb er zelf ook 1.
  Hoe dan ook.
  Laten we even realistisch blijven.
  Onder geen enkele voorwaarde (vb : het toestel ligt in de zon en het is warm en het toestel steekt in de sigaretten aansteker, Belkin hoesjes,..vuil aan de coonector ) kan ik het goedkeuren dat een toestel zo warm wordt dat het in de fik kan vliegen cq schade kan veroorzaken.

  Ik weet dat apple een en ander hierover vermeld maar eigenlijk is het tegek voor woorden.
  Een apparaat behoort veilig te functioneren.
  Dat het ding dan gewoon uitschakeld als het te warm wordt.
  Ik lees regelmatig het nieuws van de iphone maar niet iedereen weet dat en weet dus mogelijk ook niet dat dit wel eens aan de hand zou kunnen zijn.

  Ik weet niet als het een hoax is, ik zou in elk geval niet mijn Iphone op de zetel voorin de auto laten liggen !

 • Stoelverwarming!?

 • Ik hoop dat je smeulen bedoeld want als mijn iphone begint te smullen flikker ik hem het raam uit!

  Origineel geplaatst door Mar10
  Voor iedereen die zo sceptisch reageerd: ik ben benieuwd of je net zo stoer reageerd als jou iPhone begint te roken of smullen ergens in je auto, huis, nachtkastje, enz….!!!!
  Als of je dat kan zien aankomen!?!?!!!
  Op het moment dat je iets gaat merken is het toch al te laat.
  Hoe zou jij het opgelost willen hebben als jij de pechvogel was?
  3G of 3GS, maar in iedere geval een andere iPhone.Gr. Mar10

 • Wat is het eigenlijk ook een k-apparaat! Wel leuk dat je je het merk schade toebrengt waar je je site voor maakt.

  Is dit geen broodje app verhaal?

 • wat goed dat de iPhoneclub het artikel ook in het engels aanbiedt, dit maakt het makkelijker voor andere sites het “Iphoneclub brekend nieuws” over te nemen :|.

  ook goed om te zien dat iedereen zijn duidelijk onderbouwde mening geeft, en ook weer alle oververhitte iphone news weer tevoorschijn haalt, zeker die van de verkleurde achtergrond….hmmm wat was de rede van die verkleuring ook al weer ??.

  Ik heb het artikel al her en der doorgestuurd, Let The Hype Begin !

 • Oooh zij zullen wel verantwoordelijkheid opnemen zodra dit in de pers verschijnt, zoals nu bijvoorbeeld.

 • Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
  @Pete: Wat voor verhalen wil je nog meer lezen dan? Een reactie van de autoverzekeraar? Mensen die in de buurt wonen? De vorige eigenaar van de auto?
  Ik ga er vanuit dat als de gedupeerde zegt dat als het zo gebeurd is, dat het ook inderdaad zo is. Het is maar een brandje… het is niet dat er doden zijn gevallen en dat we eerst moeten wachten op de uitslag van de technische recherche…

  Dus als iemand zegt dat het zo is dan is het zo… Dan was Steve Jobs al vele jaren dood!! Goede journalistieke eigenschap.

 • Ik zie een hoesje, een audiokabeltje, en als ik me niet vergis een oplader-kabeltje……Ik zie trouwens ook dat het belkin heosje nog deels intact is, en de iPhone is “afgebrand” tot roetplekken op het raam aan toe. Zijn het zulke goede hoesjes? Bijna brandveilig? Of hebben we hier te maken met een heel vreemd verhaal?

 • Vind het wat moeilijk te geloven. Van alle 3GS’en in de wereld, vliegt degene van Pieter uit Leiden (of all places) in de brand, vanwege oververhitting.
  Lijkt mij dat in landen als Spanje,Italie,Amerika, waar de zon nog feller is er vast meerdere zouden gaan.

  Ik zeg niet dat het een hoax is, maar laten we eerst het onderzoeksrapport afwachten als dat er komt. Dat laat Pieter vast doen om zijn gelijk en dus een vergoeding te verhalen.

  Zou ook niet verkeerd zijn een foto van Pieter te zien..om te kijken wat voor soort type hij is ;-)
  Niet mogelijk een verstokte roker, die dronken op zijn stoel in slaap is gevallen terwijl zijn whisky in vlammen opging.

 • wtf?

  het was zeker een oplaadbare hoesje :S
  In iedere geval, ik heb geen hoesje, :P

 • Ik vind het een uiterst kwalijke zaak dat een website dit publiceert uitsluitend en alleen op basis van het verhaal van 1 enkel persoon!

  Ik lees nergens dat de beheerder van de site zelf contact heeft opgenomen met T-Mobile en Apple.

  Zo heb ik ook een wonderbaarlijke ervaring:

  Vannacht lagen de iPhones van mijn vrouw en mij naast elkaar op de tafel. Blijkt ze samen een kleintje (we noemen hem iPhone Nano) hebben gemaakt.

  Zowel T-Mobile alsook Apple zeggen geen verantwoordelijkheid te zullen nemen.

 • @Taco:
  Als jij niet ziet dat dit een wrak is dan ben ik benieuwd of je eigen auto nog door de APK komt.

  Lees niet alleen het artikel maar kijk eens goed naar de foto’s. Barst in de voorruit, speaker frontje van rechterporties weg etc. etc.

  Het is duidelijk dat dit geen top occasion is :-)

  Ik denk dus sensatiezoeker of oplichter. Er zijn milioenen mensen die een iPhone, auto, en zon hebben en dat gaat prima. Kans is dus groter dat het nep is.

 • Origineel geplaatst door viermaal raden
  Zo heb ik ook een wonderbaarlijke ervaring:Vannacht lagen de iPhones van mijn vrouw en mij naast elkaar op de tafel. Blijkt ze samen een kleintje (we noemen hem iPhone Nano) hebben gemaakt.Zowel T-Mobile alsook Apple zeggen geen verantwoordelijkheid te zullen nemen.

  Als je er een foto bij plaatst is het waar…

 • Waarom hebben het zoveel mensen over de zon? Momenteel werk ik in Saudi Arabië en de zon is hier vele malen sterker dan in Nederland. Deze maand een gemiddelde temperatuur van 45C. In de auto echter veel warmer. Ik laat vaak genoeg mijn 3G achter in de auto, in de zon, want schaduw heb je hier niet. Maar nog nooit problemen gehad. Ik wil niet zeggen dat ik het verhaal niet geloof, maar ik denk dat de zon nooit het probleem kan zijn.

 • Origineel geplaatst door Brainy
  Origineel geplaatst door viermaal radenZo heb ik ook een wonderbaarlijke ervaring:Vannacht lagen de iPhones van mijn vrouw en mij naast elkaar op de tafel. Blijkt ze samen een kleintje (we noemen hem iPhone Nano) hebben gemaakt.Zowel T-Mobile alsook Apple zeggen geen verantwoordelijkheid te zullen nemen.Als je er een foto bij plaatst is het waar…

  Van het “hoogtepunt” heb ik geen foto, was ik niet bij.

  Maar als de kleine weer thuis is plaats ik direct een foto. Hij moest namelijk dringend naar het ziekenhuis en ligt nu in de couveuse want het ging niet helemaal goed. De doktoren willen een open harttransplantatie uitvoeren en ze denken dat het dan wel goed komt.

  Ik houd alle belangstellenden op de hoogte.

 • Origineel geplaatst door marcoooo
  Zou ook niet verkeerd zijn een foto van Pieter te zien..om te kijken wat voor soort type hij is Niet mogelijk een verstokte roker, die dronken op zijn stoel in slaap is gevallen terwijl zijn whisky in vlammen opging.

  Laten we mensen niet klakkeloos op hun uiterlijk gaan beoordelen…

  Alles zo doorlezend vind ik ‘t toch een wat raar en ongeloofwaardig verhaal.
  ‘t Zou echter Apple of T-Mobile sieren als ook zij zouden aandringen op nader onderzoek.

 • beste lezers,

  het gaat hier ook om mijn auto. dus nee geen broodje aap verhaal en geen sensatieverhaal. ja het is geen mooie bak, maar wel gewoon apk gekeurd en reed mijn vriend iedere dag naar werk.

  maar wat voor een auto het is dat doet er volgens mij niet toe…zo’n ding mag geen vlam vatten.

  daarnaast was pieter niet zomaar weg…hij stond in de straat bij een vriend zijn vakantiespullen in te laden in een andere auto…dus daarom lag zijn telefoon op de bijrijderstoel met headset (omdat je er dan mee kunt bellen onder het rijden…) en dus niet langer dan 15 minuten. (weet eingelijk niet waarom ik dit vertel, want ja zo gaat dat op het net…die felle reacties..)

  ik hoop dat dit opgelost wordt. en toch ben ik blij dat het in de auto is gebeurd en niet op de bank in ons huis!

  groet,

  vriendin pieter

 • Wat een onzin dat mensen hier roepen dat je het wel kan verwachten als je je iphone in een hete auto laat liggen!!!!
  Hoe heet denk je dat het in een auto wordt? 500 graden??? Een iPhone mag niet in brand vliegen door hem in de zon te laten liggen, nogal lullig als je op een hete dag buiten loopt te telefoneren en dat &^^%$ding vliegt in de fik aan je oor. Ja stom zeg dat je belt in de zomer, algemeen bekend dat de iPhone een wintertelefoon is..??..
  Dit is gewoon een gebrekkig product geweest en Apple (lees T Mobile) moet gewoon het toestel onderzoeken en de schade vergoeden. Hoogstwaarschijnlijk is een kortsluiting in de telefoon de oorzaak geweest.

 • Origineel geplaatst door steef
  beste lezers,het gaat hier ook om mijn auto. dus nee geen broodje aap verhaal en geen sensatieverhaal. ja het is geen mooie bak, maar wel gewoon apk gekeurd en reed mijn vriend iedere dag naar werk.maar wat voor een auto het is dat doet er volgens mij niet toe…zo’n ding mag geen vlam vatten.daarnaast was pieter niet zomaar weg…hij stond in de straat bij een vriend zijn vakantiespullen in te laden in een andere auto…dus daarom lag zijn telefoon op de bijrijderstoel met headset (omdat je er dan mee kunt bellen onder het rijden…) en dus niet langer dan 15 minuten. (weet eingelijk niet waarom ik dit vertel, want ja zo gaat dat op het net…die felle reacties..) ik hoop dat dit opgelost wordt. en toch ben ik blij dat het in de auto is gebeurd en niet op de bank in ons huis!groet,vriendin pieter

  Dan weet jij als vriendin van Pieter ook vast wel of er nog uitgezocht gaat worden waardoor dit veroorzaakt is.
  Dat is namelijk waar denk ik iedereen benieuwd naar is (en niet in de laatste plaats de verzekeraars).

  Dat er getwijfeld wordt aan de geloofwaardigheid van het verhaal is denk ik wel begrijpelijk. Het is een ongelooflijk verhaal… maar dat onderzoek zou die twijfel kunnen wegnemen.

 • Origineel geplaatst door viermaal raden
  viermaal raden

  Koning! Gefeliciteerd met de jongste telg in je gezinnetje.

  De wijze les die je echter zo rond je 15e levensjaar geleerd zou moeten hebben is toch ook dat je altijd een ‘hoesje’ om moet doen omdat je anders kans hebt op een ongewilde zwangerschap of seksueel overdraagbare aandoening zoals een virus.

  Dus de volgende keer een hoesje om! of wacht, het blijkt juist dat je iPhone heel heet wordt van een hoesje (!) en dan loop je ook weer de kans dat hij in de fik vliegt. mmm Lastig dilemma!

  Fijne dag nog allemaal!

  P.s. wel mooi hoe er allerlei complotten, hoaxes, oplichterijen worden geschetste op basis van amateuristische semi-journalistieke artikelen. Feiten mensen, feiten. Laten we rustig afwachten wat de verdere uitkomsten zijn. Gokje: We horen er nooit meer iets van omdat Apple of T-Mobile schikt onder de voorwaarden dat het slachtoffer zijn mond verder dicht houdt..

 • ja van mij mag er iemand komen kijken van beide bedrijven en zelf z’n oordeel geven, maar wij zijn gevraagd zelf contact op te nemen met een schade-expert! beetje vreemd! dus van het kastje naar de muur en dus geen oplossing…vandaar dat wij het bericht hebben geplaatst..

  ik ben zelf ook apple-gek dus daar gaat het niet om…dit mag alleen nog steeds niet gebeuren!

 • We zitten allemaal naar een verbrand Belkin hoesje te kijken… Waar is de gesmolten verbrande iPhone? Heb ik nog geen foto van gezien… Jullie wel…? So, until we do……………….

 • Het zou net zo goed de stoelverwarming of iets dergelijks kunnen zijn die de brand veroorzaakt heeft. Er zit n.l. een gat aan de zijkant van de stoel daar is de brand dus het hevigst geweest. En dat punt is redelijk ver van de iPhone.

 • Origineel geplaatst door steef
  ja van mij mag er iemand komen kijken van beide bedrijven en zelf z’n oordeel geven, maar wij zijn gevraagd zelf contact op te nemen met een schade-expert! beetje vreemd! dus van het kastje naar de muur en dus geen oplossing…vandaar dat wij het bericht hebben geplaatst.. ik ben zelf ook apple-gek dus daar gaat het niet om…dit mag alleen nog steeds niet gebeuren!

  Beste Steef,

  Begrijp me goed; als ik in jullie schoenen stond zou ik precies hetzelfde doen. Het is altijd lastig communiceren met (of misschien beter gezegd ‘tegen’) enorme multinationals. Die instituten gedragen zich vaak niet best. Mijn reactie kwam puur voort uit de ontzettend kinderachtige reacties op de site die meteen uitgaan van het slechte in de mens.

  Daar doe ik niet aan mee, daar is het veel te mooi weer voor vandaag. (whatever dat er mee te maken heeft).

  Heel veel succes met de afhandeling! Ik vind de eerder gedane suggestie om Kassa (of Radar of een ander consumentenprogramma) te benaderen overigens een goed idee. Die programma’s smullen ervan om dit soort zaken op te pakken en kunnen je wellicht helpen!

  Succes!

 • gare sh*t man, hoe dan ook allemaal kan gebeuren :O

 • Origineel geplaatst door JD
  Origineel geplaatst door viermaal radenviermaal raden Koning! Gefeliciteerd met de jongste telg in je gezinnetje.De wijze les die je echter zo rond je 15e levensjaar geleerd zou moeten hebben is toch ook dat je altijd een ‘hoesje’ om moet doen omdat je anders kans hebt op een ongewilde zwangerschap of seksueel overdraagbare aandoening zoals een virus. Dus de volgende keer een hoesje om!.

  Ik stam uit de tijd dat hoesjes niet nodig waren en wij houden die traditie in ere.

  Ook iPhonen doen we dus zonder hoesje.

 • Dit is toch belachelijk van T-Mobile en Apple, dat zij geen verantwoording willen nemen over dat “ongelukje”..

 • Ik heb zelf in reparatiecentra’s gewerkt van O.A. Nokia en laptop computers die diverse merken vertegenwoordigen. Wij hebben iets dergelijks met een Nokia meegemaakt, Toestel lag wel in de Zon, En ook al eens met een laptop (die had de klant op haar Bed liggen dus half ingeswachteld in dons).
  Lithium batterijen kunnen in bepaalde situaties te heet worden, de fabrikant moet ook duidelijk aangeven onder welke voorwaarden een toestel gebruikt mag worden, Of Apple daaraan voldoet kan ik hier even niet beoordelen.
  Het gaat echter te ver om te gaan zeggen een toestel moet zo gebouwd zijn dat dit soort fouten onmogelijk zijn. Mensen lezen de voorschriften ook niet altijd. Al die auto ongelukken > schuld van de fabrikant? Bleekmiddel in het Toilet en even later gaat zoontje plassen.. Moet de fabrikant maar veilig chloor maken.
  De Kat in de magnetron stoppen om haar te drogen?
  De Veiligheidsvoorschriften en waarschuwingen moeten er natuurlijk zijn, maar de gebruiker heeft ook zijn
  eigen verantwoordelijkheid.
  Natuurlijk weten wij in dit geval ook niet wat er precies gebeurd is, maar een toestel in een hoesje in de warme auto is natuurlijk niet echt bevorderlijk voor de accu.

 • @ Pieter en Steef: heel erg vervelend voor jullie dat dit gebeurd is. Maar kan me voorstellen dat Apple zijn handen er van af trekt omdat er een hoesje om heen zit. Als ik mijn computer thuis inbouw in een luchtdicht kastje en er brand ontstaat ga ik toch ook niet de fabrikant van de computer aansprakelijk stellen? Zelfde geldt voor stereoapparatuur etc. De iPhone is gewoon een kleine computer die zijn warmte kwijt moet kunnen. In de auto zelf was het nu ook nog eens warmer. Accepteer dit alles nou gewoon maar.
  Wel een beetje sensatie-gerelateerd om zo de publiciteit op te zoeken. Kan me aardig wat geld kosten als mijn aandelen Apple hierdoor zouden dalen :( Kan ik me dan bij jullie melden? ;)

 • nog steeds geen verbrande iPhone gezien….. jullie wel?

 • @rufus kohn:
  Juridisch gezien kan je twee kanten op. Je op basis van productaansprakelijkheid de fabrikant aanspreken. Dit is een lastige weg. Omdat het toestel binnen 6 maanden na aankoop kapot gaat zou ik de leverancier aanspreken. op hem rust namelijk de bewijslast dat door onoordeelkundig gebruik het apparaat kapot is gegegaan. Dit is een lastige bewijslast. Er is jurisprudentie bekend van een kapotte kristallen fruitschaal. Alleen als je zware zaken (zwaarder dan fruit) in de schaal gooide ging deze kapot. Ondanks dat de leverancier dit kon aantonen, nam de rechter geen genoegen met het bewijs en moest de leverancier een nieuwe fruischaal leveren.

  Indien de schade onder de 5000,- euro bedraagt, kan je naar de kantonrechter. Een gerechtsdeurwaarder kan de dagvaarding voor je opstellen en je mag zelf het woord voeren. Je belangrijkste mantra is dat je het apparaat normaal heb gebruikt en dat de bewijslast bij de leverancier ligt. Het juridisch loket kan je eventueel verder helpen.

 • Beetje jammer, iedereen die de auto bestempeld als een wrak, pauper etc.
  Dit is gewoon een simpele auto waar er nog zoveel van rijden.
  Ideaal om mee te starten als beginnende bestuurder zonder bergen geld.
  Alles wat niet voldoet aan jullie eisen is niet meteen een wrak..
  En nee de iPhone is echt niet zo exclusief dat alleen mensen met een Rolls Royce hem kunnen betalen.

 • Trieste gevallen hebben al genoeg bewezen dat een auto, in de zon, met de ramen gewoon dicht, énorm heet kan worden. De eigenaar had daar mijns inziens moeten aan denken, en ik vrees – maar hoop voor hem van niet – dat de bedrijven die hij wil aanspreken daar ook zo over zullen denken… Het staat namelijk geschreven en gedrukt dat je iPhone maar xx graden mag worden.

  Succes ermee!

  En ook, ik zou m’n iPhone nooit durven laten liggen in plain sight in m’n geparkeerde wagen…

 • Conclusie: waag het niet om ooit nog smerige vieze lelijke hoesjes om de iPhone te doen!

 • Ach ja…. er zullen zich wel gekkere incidenten hebben voorgedaan met Iphone’s wereldwijd, alleen zie je die niet altijd terug in de media….

 • Gut zeg wat werken er veel bij CSI hier!
  Iedereen weet meteen en precies hoe het zit.
  En dan de term “pauperbak” gebruiken..
  God zeg gaan we mensen ook al beoordelen op wat voor auto ze rijden?
  Typisch Nederlands dat iedereen altijd precies weet hoe het zit,wat ze zelf gedaan hadden en wat ze de ander moeten verwijten……..

 • @viermaal raden:
  Een gewaarschuwd man telt voor 2.. eh 3 in jouw geval ;-)

 • Origineel geplaatst door Frank
  Sja.. Al was z’n iPhone verzekerd, dan kreeg hij toch geen nieuwe. Iemand wel een die algemene voorwaarden gelezen over de uitsluitsels? Ik heb ze al eens op twitter gepost. Zie hier http://twitpic.com/9vphsZe konden er beter op zetten waar die wel tegen verzekerd is.

  welk lid sluit deze schade expliciet uit?

 • Ze te horen zijn Pieter en Steef gevraagd een schàde exprert in te schakelen . Gaat wel de goede kant op dus@Bram:

 • @JW: Barst in een raam kan gebeuren, zegt vrij weinig over de staat van een auto. Speakerfrontje kan ook weg zijn omdat hij bezig is met caraudio (verklaart alleen niet waarom het aan de andere kant niet zo is bij de bestuurdersdeur. Maar misschien was die net begonnen), vaak als ik speakers ga positioneren in de auto laat ik frontjes weg, of moet het later nog afwerken. Ik snap niet helemaal wat het te maken heet met een wrak. Maargoed als jij wilt volhouden what can i say except; you got egg on your face!

 • Origineel geplaatst door herman8or
  Hmm…. Ik woon ook in Leiden, heb een 3G en hetzelfde Belkin hoesje. Ik heb alleen geen auto!

  Maar je hebt wel een broekzak . . . .

 • Damn dat is nasty! Ik hoop voor je dat je toch ergens nog de schade kan verhalen, want die is niet mis!

 • Eigenlijk heel triest dat de Iphone meer waarde vertegenwoordigde dan de auto…

 • Origineel geplaatst door steef
  ja van mij mag er iemand komen kijken van beide bedrijven en zelf z’n oordeel geven, maar wij zijn gevraagd zelf contact op te nemen met een schade-expert! beetje vreemd! dus van het kastje naar de muur en dus geen oplossing…vandaar dat wij het bericht hebben geplaatst.. ik ben zelf ook apple-gek dus daar gaat het niet om…dit mag alleen nog steeds niet gebeuren!

  Een schade expert inschakelen kan je nauwelijks van het kastje naar de muur noemen, maar is de normale procedure in dit soort gevallen.
  Je kan gewoon niet verwachten dat een bedrijf verantwoording neemt voor een geval wat niet onderzocht is, zouden ze dat wel doen vliegen er morgen nog veel meer telefoons en wett ik wat spontaan in de brand.
  Nogmaals, ik vind het heel oncorrect om een verhaal zo naar buiten te brengen, en erg vreemd dat sites dit direct plaatsen zonder controle, in de simpele hoop dat het de wereld rond gaat met bronvermelding.

 • @Brainy
  Wat heeft in godsnaam het type of de prijs van een auto er mee te maken?
  Ik zelf rij in een hele mooie nieuwe auto die ik zelf betaald heb omdat ik van auto’s hou en er waarde aan hecht.
  Anderen geven geen reet om een auto of hebben er geen geld voor over.
  Laat iedereen toch in zijn waarde man.
  Bovendien zegt de prijs van dingen NIETS over hun waarde
  Zo zijn er héél veel mensen die geen reet om de iphone geven

 • Sorry, maar dit verhaal rammelt toch aan alle kanten?

  1. Waarom is de auto niet uitgebrand? Als er eenmaal brand is binnenin dan zal het interieur – door de versnelde zuurstoftoevoer van buiten – geheel uitbranden zonder blussen.
  Of op zijn minst de stoel. Als die stoel eenmaal vlam gevat heeft zal die uitbranden, en niet ‘spontaan’ ophouden.
  2. Waar is de roetneerslag? Zelfs direct naast de brandzone zie je die niet.
  3. Waar zijn de blussporen?
  4. Waar is de verbrande iPhone?
  5. Waarom heeft het brandpatroon op het hoesje kenmerken van een grote hitte van buitenaf op het hoesje in plaats van van binnenuit? En waarom is de naam Belkin nog te lezen?
  6. Waarom zijn de randen van de ‘brandzone’ zo scherp?

  Over het verhaal van de persoon zelf en diens vriendin is ook genoeg op te merken, maar dat is niet nodig om ernstige twijfel bij dit verhaal te hebben.

  Ook ben het eens met zij die vinden dat de headline misleiden is. Wat bezielt iPhoneclub hier? Een meer verantwoorde headline zou zijn “Blogger zegt….” of iets in die trant. Valt me zeer tegen.

  Natuurlijk gaan Apple en tMobile niet zonder meer schade vergoeden, het is volstrekt normaal dat eerst een daartoe bevoegde schade-expert zijn oordeel geeft. Onbegrijpelijk dat zovele posters vinden dat obv een blogverhaaltje Apple en/of t-Mobile maar moeten uitkeren. Klanten zijn echt niet nobeler of eerlijker dan bedrijven, tenzij men in sprookjes gelooft. Dus uiteraard moeten de feiten eerst onomwonden vastgesteld en geanalyseerd worden.

  En dat zullen deze bedrijven ook doen. En voorzover ik het nu inschat, lijkt het me waarschijnlijker dat Apple en/of TMobile zelf aangifte zullen gaan doen, en wel tegen deze blogger. En wellicht ook tegen deze site, gezien de blindheid en zucht naar hits waarmee deze misleidende en ondoordachte titel kennelijk tot stand is gekomen.

 • Origineel geplaatst door Brainy
  Eigenlijk heel triest dat de Iphone meer waarde vertegenwoordigde dan de auto…

  Waarom?
  Ik heb hier ook een auto voor dagelijks gebruik die geen 500 euro waard is, niks mis mee toch?
  Daarnaast nog een keurige grote auto voor zakelijk gebruik en verre ritten,waar ik wel 100 iPhones van kan kopen,maar is dat erger als hij in de brand vliegt?
  Er zijn ook mensen die geen nieuwe auto willen of kunnen betalen,dat staat helemaal los van deze evntuele zaak volgens mij, en iedereen die ropet over oude auto’s en paupers moet eens goed nadenken over zijn uitspraken.

 • Het is geloofwaardiger dat de brandplek er al zat in een opel astra van ongeveer 15-20 jaar oud (ken je klassiekers :P) of dat er iets anders is gebeurd…en dat er nu een ongeloffwaardig verhaal van is gemaakt.

  Ook slecht van iPhoneclub om het verhaal klakkeloos over te nemen…

 • @Berry

  Het lijkt wel of je je eigen auto en de kosten daarvan aan het verantwoorden ben. Het zal mij een worst zijn in welke auto jij rij. En als jij waarde haalt uit een auto ben je eigenlijk ook triest…

  @Pete
  Het gaat meer over het feit dat een telefoon meer waarde vertegenwoordigt dan een auto, is dat niet iets om over na te denken?

 • @Berry:

  Ik ben het helemaal met je eens, al die skepsis en dat gebash hier het is bijna te kinderlijk voor woorden. Niemand is erbij geweest niemand kent de omstandigheden en toch weet iedereen precies wat er heeft plaatsgevonden.

  Misschien ben ik naief, maar ik ga liever van het goede uit in mensen dan een skeptische arrogante kwakbal uit te hangen.

 • @zucht…
  Werk je bij CSI,Politie,Brandweer?
  Ken je de in en outs?
  Ik ook niet daarom heb ik er ook geen mening over
  En voor de rest van je comment…
  Drijf niet zo door man!
  Er wordt grotere onzin verteld over Apple op internet denk je dat ze overal achteraan gaan hollen?
  Als jou auto uitgebrand was had je mischien het zelfde gedaan.
  Of het nou komt door de iphone of niet het is op zijn minst bijzonder.

  Je hebt waar veel Apple kopers aan leiden:
  Je ziet Apple als de grote goeroe waar niets verkeerd aan is en die alleen uitstekende produkten maakt.
  Elk puntje van kritiek of nuance moet meteen bestreden worden.
  Alsof commentaar op Apple commentaar op je persoon is
  Het is “maar” een telefoon
  Weliswaar een mooie en goede maar het blijft maar een telefoon waar er vele van zijn

 • Shit mijn iphone is in het water gevallen.

  Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik een nieuwe krijg. Hmm.

  Ik weet het al ik ga naar de sloop. Leg mijn iphone daar ergens bij een sloop auto op de passagiers stoel. Steek mijn hoesje in de fik en kijk of ik daar wat mooie foto’s van kan maken en zeg dat mijn iphone spontaan in de fik is gevlogen. Als ik het voor mekaar krijg kan ik een nieuwe iphone verwachten en een vergoeding voor mijn autostoel.

  Zo mijn iphone in de fik gezet en mooie foto’s ervan gemaakt. Kijken of ik het voor mekaar kan krijgen.

  Shit ik moet een schade expert naar mijn auto met iphone laten kijken. Nu moet ik nog eens die auto gaan kopen op de sloop om het echt te laten lijken.

  Ik naar de sloop. Auto al gesloopt en omgetoverd tot een blikje van 5 bij 5 cm. Hmm wat zal ik nu doen.

  Laat ik het verhaal maar op een forum plaatsen om te kijken of ik medestanders krijg met mijn verhaal om het zo toch via deze weg voor elkaar te krijgen.

  …….

  Wat een bullshit verhaal zeg! Ik geloof er geen reet van.

 • Origineel geplaatst door Pete
  Shit mijn iphone is in het water gevallen.Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik een nieuwe krijg. Hmm.Ik weet het al ik ga naar de sloop. Leg mijn iphone daar ergens bij een sloop auto op de passagiers stoel. Steek mijn hoesje in de fik en kijk of ik daar wat mooie foto’s van kan maken en zeg dat mijn iphone spontaan in de fik is gevlogen. Als ik het voor mekaar krijg kan ik een nieuwe iphone verwachten en een vergoeding voor mijn autostoel.Zo mijn iphone in de fik gezet en mooie foto’s ervan gemaakt. Kijken of ik het voor mekaar kan krijgen.Shit ik moet een schade expert naar mijn auto met iphone laten kijken. Nu moet ik nog eens die auto gaan kopen op de sloop om het echt te laten lijken.Ik naar de sloop. Auto al gesloopt en omgetoverd tot een blikje van 5 bij 5 cm. Hmm wat zal ik nu doen.Laat ik het verhaal maar op een forum plaatsen om te kijken of ik medestanders krijg met mijn verhaal om het zo toch via deze weg voor elkaar te krijgen.…….Wat een bullshit verhaal zeg! Ik geloof er geen reet van.

  PRECIES!

 • @brainy
  Waar ik waarde aan hecht is aan mij
  Triest is juist als je je eigen waarden oplegt aan anderen

 • Origineel geplaatst door Berry
  @brainy
  Waar ik waarde aan hecht is aan mij
  Triest is juist als je je eigen waarden oplegt aan anderen

  Niet gedacht het nog met je eens te worden maar nu moet ik je toch gelijk geven!

 • Kut voor hem, maar eigen schuld… Welke idioot laat z’n iPhone nou in de auto liggen.

 • @iedereen die zegt dat het een schande is dat T-Mobile en Apple geen verantwoordelijkheid nemen: (en daar reken ik ook het artikel zelf bij)

  Deze foto’s zijn gisteren om 16u58 gemaakt. Tegen de tijd dat ze naar T-Mo en Apple zijn doorgestuurd is het na 5 uur, en zijn de mensen die die verantwoordelijkheid kunnen nemen al lang naar huis.

  Om dan dezelfde avond al moord en brand te schreeuwen (no pun intended) is een beetje voorbarig.

 • Zit er wel een iphone 3g in het hoesje? Is het geen ipod touch?

 • @brainy
  Mooi!
  En waar hebben we het hier over?
  Een telefoon mensen..
  Een telefoon!
  @Pete
  En hoe krijg je dan die “sloopauto” op je naam?
  Sterker nog je moet hem al een tijdje op je naam hebben staan.
  Anders valt het toch op dat je ….
  Enfin over doordraven gesproken…

 • @Berry
  Je kan gewoon naar de sloop gaan en daar iedere auto pakken die je wilt. Daar stieken in de fik steken en niemand die het door heeft. Je hoeft de auto dus niet op je naam te hebben. En in het verhaal is dat ook niet gebeurd ;).

 • Even voor de duidelijkheid, de Pete met dat sloopverhaal is iemand anders dan mij, en ik sta daar dus los van.
  Jammer dat het voor grapjassen zo makkelijk is om je naam hier te pikken.
  Ik ben de Pete van de eerdere posts in dit draadje.

 • Ik ben de andere pete en heb er geen probleem mee om mijn eigen conclusies te trekken, wat ik zelf ook niet als grap zie.

  @Pete 1 Sorry dat ik dezelfde naam heb. Het is nou eenmaal zo

 • @ pete (welke dan ook)
  Als je schade claimt aan je auto lijkt me niet dat je dan elke willekeurige sloopauto kan aanwijzen bedoel ik
  Wat ik maar wil zeggen,kijk eens naar je eigen verhaal
  Zoveel moeite en risico neemt toch niemand om een telefoon vergoed te krijgen??
  Je draaft echt door hoor vindt ik
  Maar het is vrijdag en rustig op kantoor dus wel leuk vermaak!

 • Zwaar *** voor die jongen maar je weet toch ook dat als je een iPhone in een hoesje op je passagiersstoel laat liggen op een zonnige dag er dingen zwaar fout kunnen lopen?! Handschoenkastje, onder de zetel, in de deur, ..?!

 • Origineel geplaatst door Berry
  @zucht…Werk je bij CSI,Politie,Brandweer?Ken je de in en outs?Ik ook niet daarom heb ik er ook geen mening over

  Nee, ik poneer helemaal geen vaststaande mening. Maar ik zie een verhaal en de bijbehorende foto’s, en vervolgens een ‘gapend gat’ daartussen. De vragen die ik daarbij heb, heb ik genoemd. Zonder bevredigende antwoorden roept het ernstige twijfels bij me op, en dat vormt mijn reactie. Ik zie niet wat daar mis mee is.

  Origineel geplaatst door Berry
  Als jou auto uitgebrand was had je mischien het zelfde gedaan.

  Als het mijn auto was geweest, dan was ik het zelf geweest die een bevoegde schade-expert direct erbij zou halen, zodat ik met diens rapport Apple en/of tMobile goed om de oren kan slaan. Is daarnaast trouwens ook de normale gang van zaken.

  Deze blogger wil dat niet blijkbaar en vind het zelfs gek, wat opnieuw twijfels bij me oproept.

  Hoezo zou een bedrijf obv een blogverhaaltje alle schade moeten vergoeden? Dat idee is toch wat pas echt raar is?

  Origineel geplaatst door Berry

  Sorry, maar de rest van je reactie is louter ad hominem, daar kan ik moeilijk op reageren.

  Maar voor de goede orde: momenteel heb ik helemaal geen mobiele telefoon (dus ook geen iPhone) maar zit momenteel wel te overwegen een iPhone te nemen vanwege routenavigatie en het game-potentieel. Zit echter nog steeds te wachten op waar Tom-Tom mee zal komen…

 • Wat een onzin om te zeggen dat het je eigen schuld is als je je eigen Iphone in je auto laat liggen. Wat mag dat niet? want anders wordt hij gejat Bullcrap allemaal.
  Als ik mijn Iphone in de houder op het dashbord heb hangen en ik ben 2 uur aan het auto rijden in de volle zon dan zou dat niet mogen want hij zou warm en in de vik kunnen vliegen. Dus mensen denk ff normaal na, Als ik mijn iphone in de auto wil laten liggen dan bepaal ik dat zelf. Mocht ie dan gejat worden dan is dat je eigen probleem maar daar gaat het hier niet om deze is in de hens gevlogen om een bizare rede.

 • Origineel geplaatst door Pete 2
  Ik ben de andere pete en heb er geen probleem mee om mijn eigen conclusies te trekken, wat ik zelf ook niet als grap zie.@Pete 1 Sorry dat ik dezelfde naam heb. Het is nou eenmaal zo

  Geen probleem, lossen we samen wel op. ;-)

 • Waarom neemt de meerderheid van de mensen hier, klakkeloos aan dat deze arme jongen z’n iPhone spontaan is ontbrand. Het eerste wat je op zo’n moment doet, is het ding uit z’n hoesje halen, en er eventueel een foto van maken. We kijken allemaal naar een gesmolten belkin hoesje. Thats it. @pietertje, kom eens met wat meer foto’s!

 • Origineel geplaatst door Pete
  Taco

  gebruik je mail voor een avatar Gravatar.com
  Dan overkomt je dit nooit meer

 • Je kan trouwens wel zien dat er een iphone camera zit.

  De meeste verkooling zit aan de rand. Volgens mij is dan ook de hitte of brand aan de naad van de iphone ontstaan. Toch is het raar dat de roet van het hoesje zo loslaat net als bij verbrand papier. Het hoesje is toch van plastik? DAn zou het gewoon moeten smelten.

  Waarom de auto niet uitgefikt is? De stoelen zijn neem ik aan door middel van brandwerend materiaal gemaakt. Dat betekend dat als het begint te fikken dit alleen gedeeltelijk smelt. En dan stopt met verder branden. Juist om te voorkomen dat een auto in de fik raakt.

  Ik ben nog niet helemaal overtuigt. Vooral dat verbrande papier effect.
  Heb je misschien meer fotos? Laat de iphone eens zien? Vind het toch wel ernstig hoor zoiets.

 • Wat een simpele mensen die roepen dat je ook stom bent als je je telefoon niet meeneemt en dat je dan bijna kunt verwachten dat er zoiets gebeurt door de hitte.

  Áls de iPhone inderdaad zelf is gaan smeulen, dan ligt die schuld in mijn optiek in zijn geheel bij Apple. Je kunt roepen dat zo’n apparaat in de auto heet wordt en dat ze in de handleiding aangeven dat je het apparaat alleen binnen bepaalde grenzen mag gebruiken, maar da’s onzin. Je neemt dan als gebruiker bewust het risico dat je telefoon misschien kapot gaat, niet dat hij je halve auto in de brand steekt. In dat geval mag je toch echt wel spreken van een ondeugdelijk product.

  Ik ben altijd verbaasd met hoeveel vuur mensen hun iPhone kunnen verdedigen. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het ook de fijnste smartphone die ik tot nu toe heb gehad (en dat zijn er een hoop..), maar als er fouten in zitten, dan mag dat ook worden gezegd.

  Van de beheerder aan de andere kant vind ik het wel enigszins onzorgvuldig om dit bericht op dit moment te plaatsen. Je kunt zeggen dat er geen doden zijn gevallen, maar alleszins zeker dat het hier niet op een of andere manier een hoax/oplichterspraktijken betreft is het niet. De imagoschade die met een dergelijk sensatieverhaal kan worden aangericht is aanzienlijk, of het nou uiteindelijk waar of niet waar blijkt. Er is genoeg reden om te twijfelen aan het verhaal. Als Peter uit Leiden echt zo zeker zou zijn, zou hij het gewoon laten onderzoeken en dan alsnog kunnen voorleggen bij Apple, en als er dan niets uitkomt kan het alsnog op deze site worden geplaatst.

 • SMS-hack?

 • En ja hoor !, het gaat internationaal, let the fun begin :).

  http://gizmodo.com/5327124/flaming-iphone-3g-melts-a-crater-in-this-car-seat

 • Ik heb al uren liggen zonnen met de iPhone, ook in een Belkin hoesje, gewoon in m’n broekzak. Is dit gevaarlijk dan? Stel dat die ontploft!

 • @M1ch3l:

  Amen to that ;)

 • Het is niet de eerste keer dat er geruchten zijn van apple spullen die in de fik (rook) opgaan kijk maar naar de macbook van een tijdje jaar of vijf terug daar zijn ook verschillende geruchten dat die warm worden en in de vlammen gaan nu moetten we ons de vraag stellen kan dit wel is niet aan het merk liggen

 • Ik heb mijn iPhone in de taxi altijd de hele dag in een uitsparing op het dashboard liggen. Vooral met de temperaturen van de laatste dagen/weken wordt de iPhone dan soms echt gruwelijk heet. Toch blijft ‘ie gewoon perfect werken en merk ik buiten de onaangename warmte in mijn hand totaal niets van iets wat ook maar in de buurt komt van oververhitting. Volgens mij is hier echt wel meer aan de hand.

 • Wel lullig,

  doet me wel beetje denken aan Inspector Gadget.
  Misschien wel een heel belangrijk berichtje ontvangen!! Alleen was Pieter te laat… “This message will self-destruct.”

 • Wow! Thats some serious heat.

 • Ondertussen dus de wereld rond, en niemand weet ondertussen of het waar is….

 • Pieter houdt zich ook angstvallig stil.. Die denkt vast… Oh oh, ze trappen er niet in.

 • Origineel geplaatst door flo1989
  En wat als dit in je broekzak gebeurd?
  Belachelijk dat zowel t-mobile als apple geen verantwoordelijkheid hiervoor neemt.

  Geen enkel bedrijf gaat aan de telefoon (helpdeskmedewerker) zeggen: ‘Geen probleem hoor, u krijgt een nieuwe.’ Ik beloof dat er anders morgen heel veen iPhones in de fik vliegen.

  Dit is een probleem at je eerst netjes schriftelijk met T-Mobile en Apple moet zien op te lossen. Als dit allemaal niet werkt zoek je de media om alsnog een punt te maken.

  Hier moet een expert voor komen die bepaald hoe de brand is ontstaan, is vrij eenvoudig vast te stellen door een deskundige lijkt mij.

  Als het inderdaad de iPhone is geweest krijgt meneer ZEKER WETEN een nieuwe van T-Mobile of Apple. Eerst aantonen en dan je recht halen, niet andersom.

 • Nog even naar de foto’s gekeken. De randen van de iPhone (hoesje) zijn flink verschroeid. In het midden is hij vrijwel in tact. De hitte is dus blijkbaar een externe factor, niet de iPhone zelf.

  Inderdaad, eerst onderzoeken en dan conclusies trekken. Tot die tijd is het puur informatief, het hele verhaal.

 • zo’n iphone mag gewoon niet in de fik vliegen, stel dat hij de iphone wel meenam in zijn broekzak (daar is het ook heet) dan waren er gewonde gevallen. apple kan zeggen wat het wilt maar een exploderend product massaal verkopen lijkt me toch geen goed plan.

 • Origineel geplaatst door Richard Schouten
  Origineel geplaatst door flo1989En wat als dit in je broekzak gebeurd?
  Belachelijk dat zowel t-mobile als apple geen verantwoordelijkheid hiervoor neemt.Geen enkel bedrijf gaat aan de telefoon (helpdeskmedewerker) zeggen: ‘Geen probleem hoor, u krijgt een nieuwe.’ Ik beloof dat er anders morgen heel veen iPhones in de fik vliegen.Dit is een probleem at je eerst netjes schriftelijk met T-Mobile en Apple moet zien op te lossen. Als dit allemaal niet werkt zoek je de media om alsnog een punt te maken.Hier moet een expert voor komen die bepaald hoe de brand is ontstaan, is vrij eenvoudig vast te stellen door een deskundige lijkt mij.Als het inderdaad de iPhone is geweest krijgt meneer ZEKER WETEN een nieuwe van T-Mobile of Apple. Eerst aantonen en dan je recht halen, niet andersom.

  Incorrect. Indien een apparaat binnen 0 en 6 maanden na aankoop stuk gaat (lees: “niet meer aan verwachtingen van consument voldoet”) krijgt de consument het toestel gratis gerepareert danwel vergoed (in dit geval bij T-Mobile; daar is immers de aankoop gedaan (NB: mijn aanname)). T-Mobile mag dit niet weigeren omdat zij moeten bewijzen dat de consument het produkt oneigenlijk heeft gebruikt; niet andersom zoals na 6 maanden. Pieter staat dus in dit geval sterk; met name omdat het produkt na 2 maanden al stuk is gegaan. Is legio jurisprudentie over.

 • Origineel geplaatst door Jerie
  Origineel geplaatst door Richard SchoutenOrigineel geplaatst door flo1989En wat als dit in je broekzak gebeurd?
  Belachelijk dat zowel t-mobile als apple geen verantwoordelijkheid hiervoor neemt.Geen enkel bedrijf gaat aan de telefoon (helpdeskmedewerker) zeggen: ‘Geen probleem hoor, u krijgt een nieuwe.’ Ik beloof dat er anders morgen heel veen iPhones in de fik vliegen.Dit is een probleem at je eerst netjes schriftelijk met T-Mobile en Apple moet zien op te lossen. Als dit allemaal niet werkt zoek je de media om alsnog een punt te maken.Hier moet een expert voor komen die bepaald hoe de brand is ontstaan, is vrij eenvoudig vast te stellen door een deskundige lijkt mij.Als het inderdaad de iPhone is geweest krijgt meneer ZEKER WETEN een nieuwe van T-Mobile of Apple. Eerst aantonen en dan je recht halen, niet andersom.Incorrect. Indien een apparaat binnen 0 en 6 maanden na aankoop stuk gaat (lees: “niet meer aan verwachtingen van consument voldoet”) krijgt de consument het toestel gratis gerepareert danwel vergoed (in dit geval bij T-Mobile; daar is immers de aankoop gedaan (NB: mijn aanname)). T-Mobile mag dit niet weigeren omdat zij moeten bewijzen dat de consument het produkt oneigenlijk heeft gebruikt; niet andersom zoals na 6 maanden. Pieter staat dus in dit geval sterk; met name omdat het produkt na 2 maanden al stuk is gegaan. Is legio jurisprudentie over.

  Als je de wet citeert dan moet je er wel eerst voor zorgen dat je hem kent!

  Als een apparaat binnen de eerste 6 maanden defect raakt dan is het de leverancier die moet aantonen dat het de schuld is van de gebruiker.

  En dat is, in dit geval, heel simpel want er is brand ontstaan en als gevolg daarvan is de iPhone kapot (als er een iphone is want niemand heeft daar nog een foto van mogen zien!). Dan is het vervolgens de taak van de consument om aan te tonen dat de iphone de oorzaak is geweest van die brand.

  Als de iphone zelf spontaan in brand was gevlogen dan was er echte brand geweest en was hij volledig vervomt door de hitte.

 • Origineel geplaatst door viermaal raden
  Origineel geplaatst door JerieOrigineel geplaatst door Richard SchoutenOrigineel geplaatst door flo1989En wat als dit in je broekzak gebeurd?
  Belachelijk dat zowel t-mobile als apple geen verantwoordelijkheid hiervoor neemt.Geen enkel bedrijf gaat aan de telefoon (helpdeskmedewerker) zeggen: ‘Geen probleem hoor, u krijgt een nieuwe.’ Ik beloof dat er anders morgen heel veen iPhones in de fik vliegen.Dit is een probleem at je eerst netjes schriftelijk met T-Mobile en Apple moet zien op te lossen. Als dit allemaal niet werkt zoek je de media om alsnog een punt te maken.Hier moet een expert voor komen die bepaald hoe de brand is ontstaan, is vrij eenvoudig vast te stellen door een deskundige lijkt mij.Als het inderdaad de iPhone is geweest krijgt meneer ZEKER WETEN een nieuwe van T-Mobile of Apple. Eerst aantonen en dan je recht halen, niet andersom.Incorrect. Indien een apparaat binnen 0 en 6 maanden na aankoop stuk gaat (lees: “niet meer aan verwachtingen van consument voldoet”) krijgt de consument het toestel gratis gerepareert danwel vergoed (in dit geval bij T-Mobile; daar is immers de aankoop gedaan (NB: mijn aanname)). T-Mobile mag dit niet weigeren omdat zij moeten bewijzen dat de consument het produkt oneigenlijk heeft gebruikt; niet andersom zoals na 6 maanden. Pieter staat dus in dit geval sterk; met name omdat het produkt na 2 maanden al stuk is gegaan. Is legio jurisprudentie over.Als je de wet citeert dan moet je er wel eerst voor zorgen dat je hem kent!Als een apparaat binnen de eerste 6 maanden defect raakt dan is het de leverancier die moet aantonen dat het de schuld is van de gebruiker.En dat is, in dit geval, heel simpel want er is brand ontstaan en als gevolg daarvan is de iPhone kapot (als er een iphone is want niemand heeft daar nog een foto van mogen zien!). Dan is het vervolgens de taak van de consument om aan te tonen dat de iphone de oorzaak is geweest van die brand.Als de iphone zelf spontaan in brand was gevlogen dan was er echte brand geweest en was hij volledig vervomt door de hitte.

  Wat bedoel je incorrect citeren? Ik citeer de wet niet, en jij verbetert mijn post ook niet dmv dat wel te doen. Je herhaalt deels wat ik zeg en geeft er dan een eigen draai aan.

  Laat het duidelijk zijn: de burden of proof ligt bij de leverancier.

  De consument beweert dat de iPhone in brand is gevlogen. Het is aan T-Mobile om te bewijzen dat dat te wijten alt aan de laksheid van de consument. Daar wens ik T-Mobile veel succes mee want er is legio jurisprudentie dat de rechter de consument meestal gelijk krijgt. Ik betwijfel ten zeerste dat de leverancier gelijk zou krijgen met de argumenten die jij aandraagt. Het is dan immers het woord van de leverancier tegen het woord van de consument. Het punt is, dat indien de aankoop dan tussen 0 en 6 maanden heeft plaatsgevonden, de _consument_ dit wint. Nogmaals, de burden of proof ligt bij de leverancier! Mocht het tot een zaak komen dan zijn er diverse bewijzen (op internationaal nieau) dat Apple produkten nog wel ‘ns vlam kunnen vatten.

  Volgens mij is dit zelfs bij Radar of Kassa nog aan bod geweest.

  Het is overigens dom om hiermee publiekelijk te gaan alvorens de zaak is opgelost. Nu sta je juridisch minder sterk, en heeft de leverancier allerlei details over jouw gebruik omdat je deze openbaar hebt gemaakt. Wat ook verschil maakt, is of T-Mobile weet of jij openbaar gaat de de vraag of men beseft in hoeverre jij je rechten en plichten kent.

 • Rammelend verhaal of niet; nooit eerder gehoord?
  Mijn kleindochter van 19 had haar Iphone op haar tafel liggen.. Ook in een beschermerhoesje. Hij spatte spontaan uit elkaar. De Iphone net een paar maanden oud.
  Wat is er onwaar: een meisje van 19 die apetrots is op haar Iphone, enorm hard moet werken om het maandabonnement bijelkaar te krijgen. Bel Nu die je naar T-mobile stuurt, T-mobile naar Apple, Apple weer naar T-mobile. Ondertussen betaald dit meisje maandelijk 70 euro, omdat er een internetabo. bijzit, terwijl ze nu alleen maar kan bellen met een oude gsm.
  De “service”: Apple wil het toestel repareren voor 150 euro.

 • @Hes:

  Alle respect, maar een reparatie van 150 euro betekent dus dat er niks uit elkaar gespat is….hooguit dat er ergens een barst of scheur zit, en hoe dat komt weet niemand.

 • @Hes:

  Iemand van 19 met een abbonement van 70 euro per maand?

  En dat is gezond?

  (Verder zeg ik maar niks maar iemand met verstand zegt het genoeg)

 • Zo!
  Wat *** dat je zo je auto aantreft!
  Such a waste! Auto verminkt (ik hoop geen blijvende schade/lucht) en dure telefoon naaR z’n grootje.

  Als ze dít niet terugbetalrn… Sew them!

 • Aanpassing: Nadere info gevraagd: spontaan gebarsten display. Reparatie idd 150,- En abo van 40- ipv 70 euro.
  Oprechte excuses aan Pete.
  Nederige excuses aan “Viermaal Raden”. Maar quote: Verder zeg ik maar niks maar iemand met verstand zegt het genoeg …Waar gaat het in dit item eigenlijk over 4x???? Persoonlijke meningen over opvoeden en hoe een volwassene (ook 19 jaar) zijn/haar geld uitgeeft? Ze rookt en drinkt niet, gebruikt geen drugs. Studeert en werkt hard. Dus geen idee wat het geheel met het verstand te maken heeft. Eerder bemoeizucht en daarbij: het complete voorbij gaan aan het item, problemen met een Iphone en de slecht service.

 • Origineel geplaatst door Hes
  Aanpassing: Nadere info gevraagd: spontaan gebarsten display. Reparatie idd 150,- En abo van 40- ipv 70 euro.
  Oprechte excuses aan Pete.
  Nederige excuses aan “Viermaal Raden”. Maar quote: Verder zeg ik maar niks maar iemand met verstand zegt het genoeg …Waar gaat het in dit item eigenlijk over 4x???? Persoonlijke meningen over opvoeden en hoe een volwassene (ook 19 jaar) zijn/haar geld uitgeeft? Ze rookt en drinkt niet, gebruikt geen drugs. Studeert en werkt hard. Dus geen idee wat het geheel met het verstand te maken heeft. Eerder bemoeizucht en daarbij: het complete voorbij gaan aan het item, problemen met een Iphone en de slecht service.

  Bemoeizucht?????

  Hallo zeg. Aks iemand een bericht plaatst op een publiek forum (zeg maar iets hardop roept in een cafe) dan vraagt hij er om dat anderen hun mening geven.

  Als je dat niet wilt dan moet je het bericht niet plaatsen.

  Overigens is een abo van 40 wel iets heel anders dan 70 maar zelfs dan is een ieder gerechtigd zijn mening daarover te hebben.

 • Hoe dan ook, dit moet door apple of wie dan ook serieus genomen worden. Stel dat zo phone warm wordt en hij vliegt in de brand, en je zit in het vliegtuig!!!! Toevallig kom ik net terug en in het vliegtuig zaten wel 10 mensen bij elkaar met zo’n Iphone en Itouch. Lekker gevaarlijk!

 • Origineel geplaatst door Willy
  Hoe dan ook, dit moet door apple of wie dan ook serieus genomen worden. Stel dat zo phone warm wordt en hij vliegt in de brand, en je zit in het vliegtuig!!!! Toevallig kom ik net terug en in het vliegtuig zaten wel 10 mensen bij elkaar met zo’n Iphone en Itouch. Lekker gevaarlijk!

  En in de Business class zaten er zeker 10 man met een Senseo. lekker gevaarlijk!!

  oftewel: Paniek schoppen kunnen we allemaal maar de zaak moet niet overdreven worden.

Trackbacks/Pingbacks

 1. iSpazio
 2. » In Olanda un iPhone 3G causa un incendio all’interno di un’automobile
 3. Brandgefahr: iPhone 3G feat. Sommer feat. Auto | BenM.at
 4. Ticker » Blog Archive » Bilder: iPhone 3G verursacht Feuer im Auto
 5. iPhone-Feuer im Auto » Beitrag » iPhone-notes.de | News, Tutorials, Community, Apps
 6. سعودي ماك
 7. » Blog Archive » iPhone 3G prende fuoco in macchina
 8. » iPhone 3G prende fuoco in macchina
 9. iPhone 3G burns cat seat - SaudiMac
 10. iPhone 3G prende fuoco in macchina | AppleGeneration
 11. iPhone 3G prende fuoco in macchina | Banda del Buco
 12. iPhone 3G im Auto verbrannt | myblog-iphone - Blog über das iPhone
 13. iPhone 3G си прави кратер в седалката на кола… « Tech Station – Интересните неща от света на технологиите
 14. Un iPhone et un siège de voiture en feu | Encher.net
 15. iPhone 3G se autodestruye (se quemo pues) » iPhoneFan
 16. iPhone in flacari | punctmac
 17. Het gevaar van een Lithium polymeer accu « Begripvol.nl
 18. IPhone 3G prende fuoco in macchina « Problemi Iphone
 19. iPhone 3G си прави кратер в седалката на кола… - TechStation BG
Reacties zijn gesloten.
 
moveexpand

Laatste reacties