Eurosport brengt eigen sportapplicatie uit

Eurosport heeft een gratis sportapplicatie uitgebracht, met nieuws en livestanden. Nadeel is dat het nieuws niet in het Nederlands is te lezen en dat live-resultaten en standen niet zijn ingesteld op Nederlandse gebruikers. Alleen handig voor mensen die heel specifieke sporten willen volgen, zoals rugby of cricket.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

eurosportHet kan niet op met de sportapplicaties: na iVoetbalstanden, een (bijna, aankondiging volgt) nieuwe versie van My Football (Pro) en een applicatie van Voetbal International die nog in de maak is, is er nu alweer een applicatie die de informatiehonger naar sportnieuws kan stillen: Eurosport. Deze tv-zender heeft een gratis iPhone-applicatie in de App Store gezet. Helaas is ‘ie niet helemaal perfect: de instellingen zijn in het Frans en het nieuws kan in het Pools, Russisch, Zweeds, Chinees (en nog een aantal andere talen) worden getoond, maar niet in het Nederlands. Kies je voor United Kingdom, dan krijg je nieuws in het Engels voorgeschoteld, met grote nadruk op het Engelse voetbalnieuws. In de lijst met standen vind je wel een Spaanse competitie, Carling Cup, SPL en Champions League, maar geen Eredivisie.


Toch is de applicatie voor mensen die van internationaal sportnieuws houden of het nieuws in een bepaalde discipline willen volgen, wel een aanrader. Je krijgt in de Engelse versie onderin het beeld snelknoppen naar Football, Tennis en Cricket, maar kunt deze knoppen ook vervangen door sporten als Snooker, Rugby, Cycling of de Moto GP. In totaal is er keuze uit elf sporten. De applicatie ziet eruit als veel nieuwsapplicaties, maar biedt ook de mogelijkheid om de nieuwtjes met anderen te delen: via e-mail of Facebook.

eurosport instellingen

Downloaden: Eurosport (gratis)
Via: iPhone-ticker

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 14:39
Categorieën
Nieuws, Sport

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.