G-Force: The Game, iPhone-game bij de Disney-film G-Force

Disney heeft van de film G-Force een spel gemaakt waarbij je de controle krijgt over 3 cavia's en een huisvlieg Mooch. Je moet 12 missies zien te voltooien door gebruik te maken van veel gadgets en coole hulpmiddelen.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Disney G-ForceDe Disney-film G-Force, die vorige week in de bioscopen is uitgekomen, is een animatiefilm met in de hoofdrol 4 cavia’s, een mol en een huisvlieg Mooch. Disney heeft speciaal voor deze film ook een iPhone-applicatie gemaakt waarin je controle krijgt over 3 cavia’s van het G-Force-team om zo 12 missies te voltooien. Agent Juarez, meester in krijgskunst, agent Blaster de vernietigingsexpert en agent Darwin de teamleider zijn speciale agenten op zoek naar avontuur. Iedere agent heeft zijn eigen specialiteiten. Zij staan geheel tot jouw beschikking. Het belangrijkste bij het spel is samenwerking om de moeilijkste gevaren van het G-Force-team te overwinnen.


G-Force is een spel waarbij je constant moet sluipen om ongemerkt in een 3D-omgeving de 12 missies te voltooien. Een innovatieve combinatie van een puzzel-, actie- en strategisch spel. Er zijn erg veel gadgets en coole hulpmiddelen beschikbaar om je te helpen doelen te vernietigen en beveiligingssystemen te kraken. Zo heeft Blaster de mogelijkheid om een mechanische arm op te pakken waarmee hij zware objecten door ruimtes kan bewegen. Juarez heeft een boomerang waarmee bepaalde schakelaars geactiveerd kunnen worden die zich om een hoekje bevinden. De cavia’s hebben zelfs de mogelijkheid om Mooch in te schakelen. Mooch is de huisvlieg en bezit een automatisch geweer.

Het spel wordt bestuurd door een virtuele d-pad, die zich op het scherm bevindt. Hiermee worden de cavia’s bestuurd vanuit voornamelijk een top-down view, maar het spel kan automatisch veranderen naar een ander camerastandpunt waar meer detail zichtbaar wordt.

Voor een indruk van de gameplay:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Disney G-force Mooch FlyOm alvast een indruk te krijgen van de grafische kwaliteiten en sfeer binnen de G-Force-game is er ook een gratis alternatief, G-Force: Mooch Fly. Houd Mooch zo lang mogelijk in de lucht en vermijd obstakels in door te zoemen. Als je voor afstand gaat en je langer vliegt, hoe hoger je score zal zijn!

Download in App Store: G-Force: Mooch Fly (gratis)

Info: G-Force: The Game

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 oktober 2009 om 21:14
Onderwerp
Categorie
Games

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.