Twittelator Pro krijgt vertaalfunctie en shake-to-reload

Overzicht van de nieuwe functies in Twittelator Pro 3.1 met onder andere een vertaal- en mutefunctie voor tweets.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

twittelator_iconTwitter-client Twittelator Pro heeft een update gekregen naar versie 3.1 met daarin een aantal aardige verbeteringen. De meest in het oog springende aanpassingen zijn de vertaal- en de mutefunctie. Met de eerste kun je tweets die in het Engels of Japans zijn geplaatst vertalen naar het Nederlands. Zo kun je eindelijk eens meelezen waar die Japanners het met elkaar over hebben. De mutefunctie zorgt ervoor dat je (te) drukke Twitteraars in je lijst tijdelijk op non-actief kunt zetten zodat hun berichten niet meer worden getoond. Naast deze twee uitbreidingen zijn er nog een aantal andere nieuwigheidjes.


Twittelator Pro heeft in versie 3.1 bijvoorbeeld een shake-to-reload functie gekregen. Door even met je iPhone te schudden worden de nieuwste tweets uit je vriendenlijst opgehaald: handig! Wanneer je een tweet wilt plaatsen die langer is dan dan de standaardlengte van 140 karakters heb je nu de mogelijkheid om te kiezen uit twee opties: of je bericht wordt in twee opeenvolgende tweets verzonden, of de tweet wordt geplaatst met behulp van de dienst Twitlonger. Met die laatste krijgt het einde van je tweet een link mee naar de website van Twitlonger waar vervolgens het hele bericht te lezen is.

Wanneer je een tweet verstuurt, krijg je nu ook kort een popup te zien dat deze daadwerkelijk is geplaatst. Handig als je verbindingsproblemen met je iPhone of iPod touch hebt en je niet zeker weet of je berichten wel aankomen. Voor de iPhone 3GS is verder de Twitter videoservice Twitvid toegevoegd. Je kunt hiermee video’s in je tweets plaatsen. Ook kun je deze video’s direct vanuit de applicatie naar YouTube uploaden.

Twittelator Pro versie 3.1 heeft ook een zoomfunctie gekregen voor fullscreen foto’s. Foto’s die bijvoorbeeld met Mobypicture of Twitpic waren geplaatst kon je al fullscreen bekijken; nu kun je daar dus verder op inzoomen door te pinchen.

Een volledig overzicht van alle nieuwe functies in versie 3.1 is te vinden door op je iPhone te surfen naar de website van Twittelator Pro.

Twittelator Pro is te koop voor 3,99 euro in de App Store.

Reacties: 6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.