Gerucht: iTunes 9 – iPhone-applicaties organiseren, integratie Twitter, Facebook en Last.fm

Volgens een tipgever krijgt iTunes 9 nieuwe functies, zoals integratie met Twitter, Facebook en Last.fm maar ook een mogelijkheid om de applicaties van je iPhone op de desktop te organiseren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone iconen
Eén van de onhandigheden op de iPhone is dat je applicatie-icoontjes nogal moeizaam kunt organiseren. Je moet ze per stuk aantikken en naar een nieuwe positie slepen. Ondertussen verspringen andere icoontjes, zodat het uiteindelijk een heel gedoe is om alles goed te krijgen. Bij iTunes 9 lijkt daar nu verandering in te komen.


Volgens een tipgever krijgt iTunes 9 de mogelijkheid om je iPhone-applicaties visueel te organiseren en in de gewenste volgorde te zetten. The Boy Genius Report hoorde nog meer nieuwe functies: ondersteuning voor Blu-ray in iTunes 9 en integratie met Twitter, Last.fm en Facebook. Apple organiseert in september altijd een iPod-evenement, dus mogelijk worden de nieuwe functies op dat moment ook aangekondigd. Voorlopig is het nog even een gerucht.

Eerder heeft iemand al eens een concept bedacht hoe applicatiemanagement in iTunes eruit zou moeten komen te zien. Een demonstratie daarvan kun je in onderstaande video zien. Of iTunes 9 het op een soortgelijke manier gaat aanpakken is uiteraard nog niet bekend, maar destijds waren er zeer veel enthousiaste reacties te lezen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Via: Boy Genius Report
Tipgever: Maarten

Reacties: 41 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.