Sid Meier’s Civilization Revolution voor iPhone en iPod Touch

2k Games brengt Sid Meier's Civilization Revolution voor de iPhone uit. De gameplay en scenario's zijn hetzelfde gebleven maar dan met de iPhone-beleving.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Sid Meiers Civilization iPhoneAlweer komt er een klassieker naar de iPhone: Sid Meier’s Civilization Revolution. Leid de beschaving van het ontstaan van de mensheid naar het moderne tijdperk en verder. Civilization Revolution is een strategiespel waarbij het jouw taak is om aan de hand van de keuze van één van de 16 volken een nieuw rijk op te bouwen.


Sid Meier’s Civilization Revolution geeft jou de mogelijkheid om ‘s wereld grootste leiders aan te sturen om oorlog, diplomatie, technologie, religie en andere zaken te ontdekken. Bouw met deze iPhone-applicatie het grootste en meest succesvolle rijk dat de wereld ooit gekend heeft. Civilization Revolution is een echte gameklassieker. Je zou zeggen, waar blijft de Settlers en Command & Conquer-serie?

Het spel geeft de mogelijkheid om je eigen volk te kiezen. Welk volk wil jij graag over de wereld laten heersen? Kies het pad dat jij voor ogen hebt om wereldheerschappij te veroveren. De keuze bestaat uit Militair, Cultureel, Economisch of Technologisch. Nagenoeg alle mogelijkheden zoals we die van andere platformen kennen, zijn opgenomen in deze iPhone-versie. De gameplay en scenario’s zijn zo veel mogelijk hetzelfde gebleven. Het spel is volledig geoptimaliseerd voor de iPhone. Met pinchen wordt zoomen mogelijk en met slepen kunnen units verplaatst worden. Bekijk een gameplay-video om een beter idee te krijgen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Er is een Full- en Lite-versie. Het verschil tussen beide is dat de Lite-versie maar één moeilijkheidsgraad heeft en een beperkte keuze heeft in de beschikbare volken.

De Lite versie wordt nagenoeg niet meer aangepast. De volledige versie krijgt in de volgende versie zover bekend meertaligheid, Twitter-integratie en gratis updates.

Info: Sid Meier’s: Civilization Revolution

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.