Update voor Bus NL, Infomaps Metro voortaan gratis

De applicatie Bus heeft een update gekregen en is nu geschikt voor de iPod touch. Ook zijn er bugfixes uitgevoerd. Bus NL gaat straks bushaltes heten. En de applicatie Infomaps Metro Amsterdam is voortaan gratis te downloaden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

metro amsterdamEr is nieuws over de applicaties Bus NL en Infomaps Metro Amsterdam. Er is een nieuwe versie van Bus NL verschenen, met ondersteuning voor iPhone OS 3.1 beta, enkele bugfixes en de mogelijkheid om de applicatie ook op de iPod touch te gebruiken. Bus NL gaat in de toekomst Bushaltes heten, zoals al bleek uit ons eerdere bericht over het wijzigen van applicatienamen. De applicatie is al 13.000 keer gedownload en uit de downloadcijfers blijkt dat als je op dit moment op nummer 1 wilt komen in de Nederlandse top 10 van gratis apps, je meer dan 5.500 downloads per dag moet hebben. Bus NL bevat op dit moment alleen de bushaltes van Connexxion, inclusief Novio, Hermes en GVU.


De applicatie Infomaps Metro Amsterdam, die een paar dagen geleden werd geïntroduceerd, is vanaf nu gratis te downloaden. De ontwikkelaar kwam er namelijk achter dat de meeste mensen toch kiezen voor de uitgebreidere applicatie Infomaps Amsterdam, ook al heeft die een heel andere doelgroep (toeristen). Infomaps Metro Amsterdam bevat een kaart en halte-informatie van de 4 metrolijnen in Amsterdam. De ontwikkelaar is bezig om metronetwerken in andere steden in kaart te brengen. Om de huidige kopers van de Metro-app wat tegemoet te komen, is de uitgebreidere applicatie Infomaps Amsterdam tijdelijk in prijs verlaagd: van €2,39 naar €1,59. De aanbieding geldt tot 24 augustus 2009.

Downloaden: Bus NL (gratis), Infomaps Metro Amsterdam (gratis) en Infomaps Amsterdam (tijdelijk €1,59)

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.