Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
UPDATED
Toon of verberg de lijst met posts

Zoek en Vind 1.1 werkt weer en laat zoekresultaten op de kaart zien

Zoek en Vind is een applicatie waarmee je gegevens kunt ophalen uit de Telefoongids en Gouden Gids. Na de update naar versie 1.1 crashte de applicatie echter meteen bij het starten. Spontaan deed hij het weer en biedt de mogelijkheid je zoekresultaten weer te geven op een kaart.
Jelle Ages - · Laatst bijgewerkt:

Zoek en Vind Zoek en Vind is een applicatie waarmee je gegevens kunt ophalen uit de Telefoongids en Gouden Gids. Na de update naar versie 1.1 crashte de applicatie echter meteen bij het starten, ook na een reboot van de iPhone. Over dit probleem is veel (ongeveer 50 keer) geklaagd in de recensies van de applicatie. Toen ik zojuist de applicatie weer opende, werkte hij tot mijn grote verbazing wel. Ik hoop dat dit bij iedereen het geval is.


Een van de nieuwe functies van Zoek en Vind 1.1 is de mogelijkheid om je zoekresultaten op te slaan in een bestaand contact. Een andere toevoeging is de interactieve kaart, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kaarten van Google Maps die sinds 3.0 gemakkelijk in applicaties geïmplementeerd kunnen worden.

Als de zoekopdracht is uitgevoerd, kun je met de knop ‘kaart’ (onderin je scherm) twee spelden laten verschijnen: de ene staat voor de plaats waar jij je nu bevindt en de andere voor de locatie van de persoon of het bedrijf van jouw zoekopdracht. De omschrijving van Zoek en Vind vermeldt ook dat de ‘look & feel’ is vernieuwd in deze versie.
Verder goed nieuws voor de iPod touch-gebruikers onder ons: de applicatie is nu ook daarvoor geschikt.

Zoek en Vind (gratis)

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.