iCulture Weekend: iPhone 5-reparatie, Dropbox, Telegraaf en meer

Afgelopen weekend op iCulture: gratis de powerknop van je iPhone 5 laten vervangen, voorjaarsschoonmaak voor Dropbox en nog veel meer.

iphone-5-sluimerknopKoningsdag of niet. Ook afgelopen weekend hadden we weer veel leuke nieuwtjes op iPhoneclub en iPadclub. Zoals je van ons gewend bent nemen we ze op maandag nog even met je door zodat je niets hoeft te missen. Zo hebben we goed nieuws voor iPhone 5-gebruikers met een kapotte powerknop, houden we een voorjaarsschoonmaak in Dropbox, Telegraaf is terug op zondag als iPad-applicatie, verschillende handige accessoires en nog veel meer. Je leest ze allemaal hieronder.

Kapotte powerknop iPhone 5? Apple repareert ‘m gratis

iphone 5 knopNiet is zo vervelend als knoppen op je iPhone die het niet meer doen. Bij een klein percentage van de iPhone 5-toestellen heeft Apple nu een probleem ontdekt en gaat daarom je powerknop gratis repareren. Tenminste, als je aan de eisen voldoet. In Nederland doet Apple sowieso niet zo moeilijk meer over garantiekwesties, blijkt uit reacties van iCulture-gebruikers.

Meer info: Apple gaat kapotte powerknop iPhone 5 gratis repareren

Meer nieuws dit weekend

  • De meeste accessoires voegen maar één functie toe, maar dankzij Snap kun je extra accessoires bevestigen.
  • Philips heeft betere integratie van de Hue-lampen met de Philips Ambilight TV aangekondigd.
  • Korner is een goedkoop alternatief voor dure beveiligingssystemen: beveilig je ramen en deuren met een sensor en monitor het met je iPhone.
  • De Misfit Shine en Bloom bewegingstracker is geen saai apparaatje, maar een luxe sieraad gericht op vrouwen.

Voorjaarsschoonmaak: we gaan Dropbox opruimen!

dropbox-opruimen-foto-uploadDropbox is een populaire opslagdienst, maar de 2GB opslag die je gratis krijgt is snel op. Daarom gaven we dit weekend een aantal tips om slimmer met foto’s op Dropbox om te gaan. Kies voor foto’s een andere opslagdienst, waar je bijna onbeperkte opslagruimte geniet! Of kies voor het comprimeren van foto’s die je alleen voor de lol nog wilt bewaren, maar die je niet dierbaar zijn. Er zijn nog meer mogelijkheden om op Dropbox-opbergruimte te besparen en je leest ze allemaal in ons artikel.

Meer info: Dropbox opruimen: 5 tips om slimmer met foto’s om te gaan

Meer apps dit weekend

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.