Mover+: contactgegevens en foto’s uitwisselen via Bluetooth

Misschien ken je de applicatie Mover wel. Met deze applicatie is het mogelijk bestanden te delen, maar dit werkt alleen via Wi-Fi. Nu is er Mover+, waarmee je ook over Bluetooth contactgegevens kunt delen.
Jelle Ages - · Laatst bijgewerkt:

mover+Misschien ken je de applicatie Mover wel. Met deze gratis applicatie is het mogelijk om foto’s en contacten uit te wisselen door ze te schuiven naar een andere iPhone die zichtbaar is op je scherm. Je moet bij deze applicatie wel allebei op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zitten. Nu heeft ontwikkelaar Infinite Labs de applicatie Mover+ uitgebracht. Deze werkt hetzelfde, maar je kunt nu ook informatie uitwisselen over Bluetooth, zodat je geen Wi-Fi-netwerk meer nodig hebt.


In de applicatie Mover was het bovendien alleen maar mogelijk om foto’s en contacten te delen. In Mover+ kun je ook Safari-bladwijzers naar een andere iPhone of iPod touch schuiven of een stukje tekst versturen dat je hebt gekopieerd uit een andere applicatie, zoals een notitie of een e-mail.

Mover+ is geen update van Mover, maar een aparte applicatie. Je kunt Mover zien als een lite-versie van Mover+, waar je voor moet betalen: de ontwikkelaar vraagt er €1,59 voor.

Info: Mover+

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 november 2009 om 0:38
Categorie
Diensten

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.