Alarmsystemen besturen op de iPhone via Platinum Protection

Platinum Protection heeft voor onder andere de iPhone een beveiligingssysteem gelanceerd waarmee je alarmsystemen overal in de wereld kunt beheren en besturen.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Platinum Protection iPhonePlatinum Protection heeft voor onder andere de iPhone een beveiligingssysteem gelanceerd waarmee je alarmsystemen overal in de wereld kunt beheren en besturen. Inbrekers zijn al ontdekt voordat ze de deurknop aangeraakt hebben, kinderen hebben geen smoesje meer als ze te laat binnen zijn, met een gerust hart op vakantie gaan zijn allemaal dingen die geregeld kunnen worden met de Platinum Protection iPhone-applicatie. Het enige vervelende aan het verhaal is dat de applicatie alleen werkt met het Platinum Interactive programma en niet in de Nederlandse App Store te krijgen is.


Met de applicatie kun je live video bekijken van beveligingscamera’s. Je hebt de mogelijkheid om beelden tot 60 dagen terug te kijken en een bericht te krijgen als er activiteit gedetecteerd is. Alle beveiligingssystemen zijn op afstand in te stellen. Via de accelerometer kun je de camera besturen om een beter beeld te krijgen van de omgeving rondom je huis. Via een gebruiksvriendelijke omgeving geeft Platium Protection je de mogelijkheid om het alarm te beheren en op elk moment de status van het alarm op te vragen. De applicatie heeft gebruikersbeheer en de mogelijkheid om berichten te personaliseren. Als het alarm afgaat zal het systeem automatisch een video-opname maken, die terug te zien is op de iPhone. Je krijgt als gebruiker dan een sms met de melding dat het alarm is afgegaan.

“Our goal is to give customers a complete security solution for their home”, aldus Jermy Pixton een partner van Platinum Protection.

Downloaden: Platinum Protection (gratis)

Bron: iClarified

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.