Twitterrific 2.1: Video, vertalen en volgersinteractie

IconFactory komt snel met een grote update van Twitterific. Twitterific 2.1 heeft video-ondersteuning, vertaalmogelijkheden en makkelijker interactie met volgers erbij gekregen. Ook zijn hier en daar interfaceverbeteringen aangebracht, zoals het optiescherm dat verschijnt als je langer op een tekst of link drukt.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Twitterific 2.1Twitterrific is een van de bekendste Twitter-clients voor de iPhone en over enkele dagen zou een nieuwe update in de App Store moeten staan. Een van de grootste toevoegingen in deze update is het opnemen en plaatsen van video (voor iPhone 3GS-bezitters). Je kunt met Twitterrific nu video opnemen en deze in je tijdlijn tweeten. Dit werkt voor video die al eerder opgenomen is, maar ook voor video die je via de iPhone-applicatie opneemt. De video is na het opnemen nog te bewerken, net zoals dat normaliter ook zou kunnen. Op dit moment is er ondersteuning voor video-uploads via yfrog, Posterous en TwitVid. Helaas dus geen support voor MobyPicture.


Met de update is het ook gemakkelijker geworden om met je Twitter-vrienden in contact te blijven. Je kunt vanuit de hoofdscherm of het scherm New Tweet op het Rolodex-icoon klikken om een lijst te krijgen van de personen die jij volgt en/of die jou volgen. Daarnaast is er gedacht aan een zoekfunctie en een lijst met personen waar je recent interactie mee hebt gehad. Dit om snel en makkelijk de juiste personen te vermelden in je Twitter-bericht.

Ook zijn bij de update van Twitterrific andere nieuwe functies toegevoegd. Zo is de ingebouwde browser nu voorzien van landschapsweergave en heeft Twitterrific, net zoals Tweetie, een ‘Load More’-functie onderaan de lijst met Twitter-berichten geplaatst. Een andere leuke optie is de mogelijkheid om de tweet te vertalen. Deze functie had Twittelator Pro al langer, maar dit maakt het natuurlijk handig om ook mensen te volgen die een andere taal spreken dan jijzelf.

Door de applicatie heen is een algemene functie ingebouwd die het mogelijk maakt om tekst of een link te kopiëren door er langer met je vinger op te blijven staan. Er verschijnt een keuzemenu met een kopiefunctie en Instapaper-functionaliteit. Een kleinere toevoeging is de melding of iemand je volgt als je de details van een persoon bekijkt. Uiteraard zijn er ook de nodige bugfixes gedaan.

De applicatie is volgens Iconfactory, de makers van Twitterrific, op 6 augustus ingediend bij de App Store. De gratis versie van Twitterrific is voorzien van advertenties. Om deze te verwijderen kun je Twitterrific Pro aanschaffen.

Aanschaffen: Twitterrific Premium (€ 2,99) of Twitterrific (gratis)

Bron: MacWorld

Informatie

Laatst bijgewerkt
19 augustus 2009 om 12:15
Categorie
Diensten

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.