ZoekMarktplaats 2.1 krijgt facelift en kaartfunctie

ZoekMarktplaats heeft een update gekregen naar versie 2.0. Er zijn nieuwe OS 3.0-functies toegevoegd, zoals een integratie met kaarten van Google Maps. Ook kun je filteren op een zelfgekozen prijs.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

zoekmarktplaatsDe iPhone-applicatie Zoekmarktplaats heeft een update gekregen en is nu volledig geschikt voor OS 3.0. Er zijn functies toegevoegd die met de introductie van OS 3.0 mogelijk zijn, zoals het doorsturen van berichten naar Mail en het opnemen van een kaartje voor Google Maps. Zoekresultaten verschijnen op een plattegrond in de applicatie, waarbij een kaartje van Google Maps wordt getoond. Een andere vernieuwing is de mogelijkheid om te zoeken met een zelf in te stellen prijs.


Je kunt vanaf nu een favorietenlijst aanmaken met slimme data-opslag, de stabiliteit is verbeterd en er zijn diverse bugs en andere kleine problemen opgelost.

De applicatie is geschikt voor iPhone en iPod touch. In een volgende update komen een fotoviewer, de mogelijkheid om direct contact op te nemen met een aanbieder en het direct bieden op een advertentie.

Downloaden: ZoekMarktplaats 2.1 (gratis)

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.