Bluetooth Photo Share wisselt foto’s uit via Bluetooth

Het uitwisselen van foto's is met behulp van sommige applicaties mogelijk. Meestal zijn deze niet gratis, wat veel gebruikers als een groot nadeel zien. Sinds kort is er een applicatie die foto's uitwisselt gratis in de AppStore te verkrijgen.
Jelle Ages - · Laatst bijgewerkt:

Bluetooth Photo ShareSinds iPhone OS 3.0 is het voor ontwikkelaars mogelijk om Bluetooth in hun applicatie te gebruiken. Zo is er een aantal games waarbij je samen kunt spelen via Bluetooth en ook zijn er applicaties waarbij je gegevens kunt uitwisselen via. Ook het uitwisselen van foto’s is met behulp van sommige applicaties mogelijk. Meestal zijn deze niet gratis, wat veel gebruikers als een groot nadeel zien: als je met iemand anders gegevens wil uitwisselen moet je de applicatie allebei kopen. Sinds kort is er een applicatie in de App Store te verkrijgen, waarmee je gratis foto’s uitwisselt. De applicatie is erg populair, want hij staat op nummer vier in de App Store top 25 van gratis applicaties.


De populariteit van Bluetooth Photo Share is mede te danken aan de vriendelijke gebruikersinterface en de kwaliteit waarin de ontvanger de foto binnenkrijgt. De foto’s worden namelijk niet verkleind. De ontvanger ziet tijdens het versturen al een venstertje met de status van het verzenden en een kleine versie van de foto. Ook kun je zonder de applicatie af te sluiten alle foto’s bekijken die op je iPhone staan. De ontwikkelaar wil in de volgende versie ook het delen van video’s mogelijk maken.

Bluetooth Photo Share (gratis)

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 november 2009 om 0:38
Categorie
Diensten

Reacties: 24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.