Butterfleye bewaakt je huis, hotelkamer en meer

De Butterfleye is een nieuw soort beveiligingscamera, die slimmer is dan het gebruikelijke aanbod. De Butterfleye houdt in de gaten wat er in huis gebeurt en past z’n gedrag daarop aan. Het apparaat weet precies wanneer jij thuis bent en maakt onderscheid tussen bewoners, kinderen, huisdieren en insluipers. Door de camera draadloos te koppelen met […]

butterfleye-iphone-appDe Butterfleye is een nieuw soort beveiligingscamera, die slimmer is dan het gebruikelijke aanbod. De Butterfleye houdt in de gaten wat er in huis gebeurt en past z’n gedrag daarop aan. Het apparaat weet precies wanneer jij thuis bent en maakt onderscheid tussen bewoners, kinderen, huisdieren en insluipers. Door de camera draadloos te koppelen met de iPhone kun je ook op afstand meekijken en eventueel communiceren met de oppas thuis.

De Butterfleye bevat daarvoor een microfoon, camera en infraroodscanner om de aanwezigheid te meten van lichamen die warmte uitzenden. Dat kan een mens, maar ook een huisdier zijn. Door gebruik te maken van slimme technieken functioneert de camera alleen als het nodig is. Ben je thuis, dan onderneemt de Butterfleye geen actie en neemt ook geen beelden op.

butterfleye-iphone

De Butterfleye is draadloos en kan dankzij een oplaadbare batterij overal geplaatst worden. Hij neemt Full HD-video’s op die je via de iPhone of iPad kunt bekijken. Daardoor is er nog meer mogelijk: bijvoorbeeld meenemen van de Butterfleye op vakantie, zodat je kunt zien of de schoonmaakster in je hotel niet in de koffer snuffelt. Of meenemen naar een feestje, zodat je in de ene feestruimte kunt laten zien wat er in de andere ruimte gebeurt. Je kunt de Butterfleye op afstand activeren via je iPhone of iPad.

butterfleye-iphone

De Butterfleye kost 199 dollar en is in pre-order te bestellen. De verwachte levering is januari 2015. Een alternatief is bijvoorbeeld het beveiligingssysteem Dropcam Pro, ook verkrijgbaar voor 199 dollar.

Meer info: Butterfleye

Informatie

Laatst bijgewerkt
25 mei 2014 om 16:10
Categorie
Accessoires

Reacties: 10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.