Apple biedt livestream WWDC 2014 keynote aan

Apple laat gebruikers de WWDC 2014 Keynote van maandag 2 juni om 19:00 uur live volgen via een livestream.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

wwdc2014-keynote-breed
De WWDC 2014 keynote van maandag 2 juni is door iedereen te volgen via een livestream. Dat heeft Apple onlangs bekendgemaakt. Je kunt de livestream bekijken via je Windows-pc (met QuickTime 7), Mac en iPhone, iPad en iPod touch met Safari, maar ook via de Apple TV middels een speciaal kanaal. De keynote begint om 19:00 uur Nederlandse tijd. Apple kondigde eerder al aan dat ook de openingspresentatie voor ontwikkelaars en de Apple Design Awards via een livestream bekeken kunnen worden. Hieronder lees je hoe je op de hoogte blijft en waar je de livestream vindt!


Update: het livestream-kanaal is nu beschikbaar op de Apple TV | directe link op Apple-website.

Livestream volgen

Je kunt de livestream van het evenement volgen vanaf 19:00 uur Nederlandse tijd. Dat kan op twee manieren:

  • Mac, iPhone, iPad, etc: ga naar deze directe link op de Apple-website
  • Apple TV: zet je Apple TV aan en blader tot het icoontje hieronder ziet.

Bekijk je de stream vanaf de website, dan is minstens OS X 10.6 met Safari 4 of nieuwer vereist.

WWDC 2014 livestream Apple TV

Vandaag volgt iCulture de WWDC 2014 op de voet. Wil je volledig op de hoogte zijn van al het nieuws dat Apple vandaag gaat aankondigen? Je leest uiteraard al het laatste nieuws via de artikelen op de website of in onze iCulture-app. Daarnaast houden we steeds het WWDC 2014-dossier volledig actueel.

Realtime overal op de hoogte blijven? Download dan onze iCulture App, volg ons via @iCulture en like onze pagina op Facebook.

Apple spreekt in de aankondiging van ‘exciting announcements’. Verwacht wordt dat Apple iOS 8 zal introduceren waarin vooral kleine verbeteringen hun opwachting zullen maken. Daarnaast wordt ook de opvolger van OS X Mavericks verwacht, die OS X 10.10 Syrah zou gaan heten. Het nieuwe besturingssysteem voor de Mac zou een grote metamorfose krijgen en daarmee meer gaan lijken op iOS 7. Verder gaan er geruchten over nieuwe Macs en een automatiseringsplatform voor het bedienen van je lampen, gordijnen en andere apparaten.

Inmiddels zijn alle aankondigingen bekend. Lees voor alle nieuwtjes ons Dossier WWDC 2014 en kijk wat er nieuw is in iOS 8 in het Dossier iOS 8.

Reacties: 27 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.