Grand Theft Auto: Chinatown Wars komt op de iPhone

Rockstar heeft Grand Theft Auto: Chinatown Wars vandaag voor de iPhone aangekondigd. De game is al beschikbaar op de Nintendo DS en zal rond oktober ook op de PSP te koop zijn. Daarna volgt de iPhone.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Grand Theft Auto Chinatown WarsHet is zover: Rockstar heeft vandaag aangekondigd dat Grand Theft Auto: Chinatown Wars naar de iPhone komt. De game is al beschikbaar op de Nintendo DS en zal rond oktober ook op de PSP te koop zijn. Daarna volgt de iPhone, waarvan het verhaal in grote lijnen hetzelfde zal zijn als de versie op de DS. Je gaat als Huang Lee, een Triad-gangster, naar Liberty City om meer te weten te komen over de mysterieuze dood van je vader.


Eigenaar Sam Houser van Rockstar Games is erg enthousiast voor de komst van de eerste Rockstar-game op de iPhone:

Chinatown Wars is a perfect match for the iPhone and iPod touch. We are very excited to bring this incredibly ambitious version of Liberty City, with this level of detail and immersive gameplay on Apple’s new gaming platforms.

Er is nog niets bekend over de kwaliteit van de graphics. Van de PSP-versie al meer bekend. Grand Theft Auto: Chinatown Wars wordt deze herfst nog op de iPhone verwacht.

Click here to display content from media.rockstargames.com

Bron: Take2Games

Reacties: 42 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.