iDialog: Microsoft Office Communicator op de iPhone

Modality Systems heeft een applicatie in elkaar gesleuteld waarmee Microsoft Office Communicator (OCS) 2007 nu ook op de iPhone gebruikt kan worden.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

iDialogGoed nieuws voor zakelijke iPhone-gebruikers: Modality Systems heeft een applicatie in elkaar gesleuteld waarmee Microsoft Office Communicator (OCS) 2007 nu ook op de iPhone gebruikt kan worden. iDialog is een client voor OCS, dat als een zakelijke variant van Windows Live Messenger gezien kan worden. Met iDialog is het mogelijk contactpersonen op te zoeken en met ze te communiceren via instant messaging, e-mail of telefoon (via het gsm-netwerk).


Uiteraard schotelt iDialog je dezelfde contactenlijst voor als Microsoft Office Communicator op de werk-pc. Naast één-op-één-gesprekken ondersteunt de applicatie ook gesprekken met meerdere personen. Je kunt vanuit iDialog ook eenvoudig je status of locatie doorgeven. Krijg je een binnenkomend telefoongesprek, dan kan je deze doorschakelen naar een ander nummer.

iDialog is bedoeld voor bedrijven die gebruik maken van Office Communications Server 2007 of 2007 R2 in combinatie met een Communicator Web Access (CWA) Server.

Downloaden: Modality Systems iDialog (€ 7,99)

Tip van @zwanneman

Informatie

Laatst bijgewerkt
29 oktober 2009 om 16:04
Categorie
Zakelijk

Reacties: 12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.