G-Push Mail stuurt push notificaties voor Gmail-berichten

G-Push Mail zorgt voor push notificaties voor Gmail-berichten op de iPhone.

G-Push MailWie gefrustreerd is door de gebrekkige werking van GPush moet eens naar G-Push Mail kijken. Deze applicatie heeft een identiek doel voor ogen: push notificaties voor Gmail-berichten op de iPhone. Om zich te onderscheiden van zijn concurrent heeft de ontwikkelaar van G-Push Mail een aantal extra functies toegevoegd. Zo kan G-Push Mail een nieuw Gmail-bericht rechtstreeks openen in de webversie van Gmail. De logingegevens worden hierbij automatisch doorgespeeld naar Google. Geen slecht idee, want de webversie van Gmail is een stuk krachtiger dan Apple’s eigen ingebouwde Mail-client.


Een tweede mogelijkheid die we niet in GPush terugvinden is het monitoren van alle mappen, in plaats van alleen de map Inkomend. Dat is handig als je regels hebt ingesteld die bepaalde binnenkomende mailberichten meteen naar een andere map dirigeren. Ook is het waarschuwingsgeluid van G-Push Mail in te stellen, waardoor er onderscheid gemaakt kan worden tussen binnenkomende tekstberichten en binnenkomende mail.

De ontwikkelaar van G-Push Mail heeft inmiddels al een update ingediend bij Apple. Deze update maakt het mogelijk Gmail te verversen door de iPhone te schudden. Ook kan in deze update ingesteld worden welke informatie er in het waarschuwingsbericht moet komen te staan en het Loading-scherm is uit te schakelen.

G-Push Mail werkt voor zowel Gmail- als Google Apps-accounts. De prijs is helaas wel wat hoger dan die van GPush (€ 0,79): de applicatie kost € 1,59 en de pushwaarschuwingen verlopen na drie maanden. Daarna moet elke drie maanden opnieuw € 1,59 betaald worden. De ontwikkelaar stelt wel dat op termijn de prijs misschien zal zakken.

Downloaden: G-Push Mail (€ 1,59)

Informatie

Laatst bijgewerkt
4 september 2009 om 10:55
Categorie
Diensten

Reacties: 34 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.