Tijdelijk geen nieuwe apps goedgekeurd in App Store?

Volgens de beheerder van een Franse iPhone-site heeft Apple de goedkeuring van nieuwe iPhone-applicaties tijdelijk stil gelegt. Hij vermoedt dat het iets met Apple's Special Event te maken heeft. Toch zijn er veel meer nieuwe applicaties bijgekomen dan deze persoon beweert.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iphone app storeMogelijk is Apple gestopt met het toevoegen van nieuwe applicaties aan de App Store. De beheerder van de website monappstore.com beweert dat er sinds 4 september nog maar 7 applicaties zijn goedgekeurd, terwijl er normaalgesproken ruim 400 nieuwe iPhone-applicaties in de App Store verschijnen. Maar spreekt deze persoon wel de waarheid? Het tegengestelde bewijs is namelijk ook makkelijk te vinden als je op AppShopper.com kijkt: daar staan tientallen applicaties die vandaag zijn goedgekeurd en voor het eerst in de Store zijn verschenen, waaronder de eerder beschreven Flickr-applicatie die als geplande releasedatum 5 september had.


De beheerder van monappstore.com houdt het er echter op, dat er sprake is van een unieke situatie omdat het niet eerder is voorgekomen dat er al vier dagen geen nieuwe applicaties in de Store zijn verschenen. Maar ook dat is niet helemaal waar: rond kerstdagen 2008 sloot Apple het goedkeuringsproces een paar dagen.

Via: Hardmac

Informatie

Laatst bijgewerkt
1 november 2009 om 23:39
Categorie
Uncategorized

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.