Twittelator Pro update: thema’s maken, WordPress-integratie en eigen bit.ly

Twittelator Pro heeft een nieuwe update met de mogelijkheid voor eigen thema's, meer snelheid, meer instellingsopties en integratie met WordPress en bit.ly.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Twittelator Pro 3.2 UpdateTwittelator Pro is een van de weinige Twitter-clients voor de iPhone die zoveel updates uitbrengt. Zo ook deze keer in de Twittelator Pro 3.2 versie. Je kunt nu je eigen thema ontwerpen en deze delen met je vrienden, via Twitter natuurlijk. Je kunt ook het design van thema’s van anderen gebruiken. Daarnaast kan je je gebruikersgegevens van WordPress en bit.ly ingeven. Met die laatste is het mogelijk om URL’s automatisch in te korten en onder je eigen bit.ly-account op te slaan. Voor diegenen met een eigen WordPress-website kun je tweets rechtstreeks als artikelen plaatsen, samen met video en/of plaatjes.


De Twitter-client heeft verder ook het Messages-scherm aangepast. Je kunt hier nu in twee kolommen je ontvangen en verstuurde DM’s bekijken. Door de iPhone te schudden kun je je timeline of replies verversen. Een enter die ook in een tweet is gebruikt wordt nu ook weergegeven in plaats van alles achter elkaar te plakken.

Bezitters van iPhone 3GS zien bij het uploaden van een video nu ook een voortgangsbalk, en het uploaden wordt automatisch hervat als de verbinding wegvalt. Als je gebruik wil maken van de persoonlijke bit.ly of TweetPress kun je in de applicatie via SettingsMedia Upload Services and Other Services de gebruikersgegevens hiervoor invoeren.

Bij het instellingenscherm kun je aangeven of je eventuele waarschuwingen op je scherm wilt zien en welk geluid je wilt horen als een bericht verzonden is. Verder zijn er nog snelheidsupdates uitgevoerd en wat bugs opgelost die in 3.1 aanwezig waren.

Downloaden: Twittelator Pro (€ 3,99)

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.