Amsterdam Schiphol Airport Guide voor de iPhone: alles over Schiphol

De Amsterdam Schiphol Airport Guide bevat allerlei informatie over de luchthaven Schiphol en aanvullende informatie om je weg in Amsterdam te vinden. De informatie is offline beschikbaar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

schipholSchiphol schijnt één van de meest overzichtelijke en best bewegwijzerde luchthavens te zijn. Maar wie er toch tegenop ziet om zich door de ‘Schiphol-jungle’ te begeven kan nu in de App Store een passende reisgids vinden. De Amsterdam Schiphol Airport Guide laat zien welke aankomsthallen er zijn, hoe je het station vindt en een kaartje koopt, welke sightseeing-bussen er in Amsterdam rondrijden en hoe je de bus pakt. Ook informatie over shuttlebusjes en parkeerplaatsen rondom Schiphol is aanwezig, zodat je helemaal voorbereid aankomt op de luchthaven.


Bij de terminals kun je zoeken naar de luchtvaartmaatschappijen en de terminals waarop zie vliegen, waarbij je ook kaarten van terminal B tot en met G kunt raadplegen. Een internetverbinding is niet aanwezig, want alle informatie is offline beschikbaar. Om je te kunnen oriënteren zijn diverse foto’s van de luchthaven opgenomen.

Kortom: met deze gids op zak moet iedereen z’n weg op Schiphol kunnen vinden. Het zou mooi zijn als de luchthaven Schiphol (wat uiteindelijk een commerciële organisatie is) deze applicatie ter promotie gratis beschikbaar zou stellen. Maar omdat het is ontwikkeld door een externe ontwikkelaar (en voorzover wij weten niet in opdracht van Schiphol zelf) zul je voor deze uit diverse bronnen bijeengesprokkelde informatie toch moeten betalen: €1,59.

Downloaden: Amsterdam Schiphol Airport Guide (€1,59)

schiphol

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.