Screenshots Tap Tap Revenge 3 uitgelekt

De screenshots van de nieuwe versie van Tap Tap Revenge zijn uitgelekt. Hier wordt het mogelijk om in-app aankopen te doen je eigen karakter aan te maken.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Tap Tap Revenge 3 op de iPhoneTapulous is bezig met een nieuwe versie van het inmiddels erg bekende Tap Tap Revenge. Een iPhone-applicatie die al erg lang mee gaat sinds het bestaan van de App Store. De bedoeling is dat je net als bij Guitar Hero op het juiste moment interactie uitoefent met het spel om zo muziek te maken. Er zijn screenshots uitgelekt van de nieuwe versie van het spel. De nieuwe versie zou het mogelijk moeten maken om eigen karakters toe te voegen om hoog in de wereldwijde highscorelijsten te eindigen.


Er is al zeker dat Tap Tap Revenge 3 de mogelijkheid gaat bevatten voor in-app aankopen. Hiermee zou de iPhone-applicatie niet meer gratis aangeboden worden, omdat iPhone-applicaties die de mogelijkheid hebben om vanuit de applicatie aankopen aan te bieden, niet gratis mogen zijn. De in-app aankopen zullen nieuwe nummers en andere mogelijkheden bevatten.

Bron: iSpazio

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 oktober 2009 om 21:05
Categorieën
Games, Muziek

Reacties: 19 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.