FlipTime: elegante klok met alarmfunctie

Ontwikkelaar omletworks heeft met FlipTime een elegante klokapplicatie in de App Store gezet. FlipTime heeft zes verschillende thema's.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

FlipTime 2.0Ontwikkelaar omletworks heeft met FlipTime een elegante klokapplicatie in de App Store gezet. Natuurlijk is FlipTime niet de enige klok- of wekkerapplicatie, maar FlipTime behoort zeker tot de mooiste in zijn soort. De applicatie is in portet- of landschapstand te gebruiken. Afhankelijk van deze stand geeft de applicatie bepaalde informatie op het display weer. Zo zie je in portretstand de tijd, datum en een kalender. De tijd wordt zowel digitaal als analoog weergegeven. In landschapstand blijft de weergave beperkt tot de tijd (analoog en digitaal) en datum, ideaal voor naast het bed.


De interface is uitgevoerd in stemminge grijstinten, maar wie liever een kleurige klok naast zijn bed wil kan het kleurenschema aanpassen (er zijn zes verschillende kleurenschema’s aanwezig). Het is mogelijk het geluid in- of uit te schakelen dat je hoort bij het verstrijken van uren, minuten en seconden. Handig voor Europeanen is de mogelijkheid de tijdweergave naar 24-uursformaat om te schakelen. Wil je FlipTime echt als wekker gebruiken, dan kan je meerdere alarmtijden instellen; bij elk alarm kan je een eigen geluid kiezen, evenals de dagen waarop het alarm af moet gaan (bijvoorbeeld maandag t/m vrijdag). Handig hierbij is dat je FlipTime kan synchroniseren met ntp-servers, zodat je altijd de échte tijd weet. Zelfs al loopt de klok van de iPhone achter, je zult niet te laat op werk komen…

FlipTime 2.0

Downloaden: FlipTime 2.0 (€ 0,79)

Informatie

Laatst bijgewerkt
2 november 2009 om 3:21
Categorie
Diensten

Reacties: 38 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.