Voor fanboys: ‘I Fell In Love At The Apple Store’

Een liedje voor fanboys: I Fell In Love At The Apple Store is ingezongen in een echte Apple Store door zanger Ray van de Fatty Spins.

apple store love songZanger Ray van de Fatty Spins heeft een nummer opgenomen in de Apple Store, waarin hij beschrijft hoe hij verliefd werd bij het verlaten van de winkel. Voor wie denkt dat Ray voor een blauw scherm heeft staan optreden: dat blijkt niet het geval: hij heeft de videoclip daadwerkelijk in de winkel opgenomen en om dat te bewijzen is ook de raw footage van de videoclip te zien op YouTube.


Wel is het nummer nagesynchroniseerd voor een betere geluidskwaliteit en heeft Ray zijn vestje nog iets knallender rood gemaakt. Let ook even op de man die links van de zanger probeert om een Macbook te bekijken (of is hij gewoon dronken?).

Zie de video hieronder:

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Via: Gizmodo

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de eigen winkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores en België één, maar wereldwijd gaat het om honderden locaties. Ook heeft Apple de online Apple Store. Waar vind je de officiële Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.