Bekijk de broncode van websites op je iPhone met Source Explore (jailbreak)

Source Explore is een nieuwe applicatie waarmee je de broncode van websites op je iPhone kunt zien. De tags zijn daarbij in kleur weergegeven, zodat je snel een fout op je website kunt natrekken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

source exploreAls je op de desktop een website bekijkt is het soms handig om de broncode (HTML) te inspecteren, om te zien hoe de webmaster bepaalde trucjes heeft uitgehaald. Source Explore is een nieuwe applicatie waarmee dat ook op de iPhone mogelijk wordt. Het is voor $1,99 te koop in de Cydia Store en te vinden via de repo van BigBoss. Source Explore lijkt op het eerste gezicht een gewone browser: tik de URL in en je bekijkt de website, zoals je die ook in Safari op de iPhone zou zien. Klik je op View Source, dan zie je dezelfde webpagina, maar nu alleen in HTML-code.


Tags worden in kleur getoond, zodat je de tool ook kunt gebruiken om een foutje op je eigen website op te lossen.

Installeren: via Cydia
Via: iSpazio

Safari

Safari is de Apple's eigen webbrowser die standaard beschikbaar is op iPhone, iPad en Mac. Safari draait op WebKit, de motor achter de browser en ondersteunt alle huidige internetstandaarden. Safari heeft allerlei handige functies, zoals het instellen van favoriete websites, bladwijzers, het Safari-privacyrapport en nog veel meer. De browser krijgt regelmatig nieuwe functies, samen met grote iOS-, iPadOS- en macOS-updates. Lees hier alles over Safari en nuttige tips.

Safari

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.